Nooralotta Neziri juoksi kipulääkkeiden ja teipin voimin – pystyykö puolustamaan Suomen mestaruutta? - Urheilu - Satakunnan Kansa

Nooralotta Neziri juoksi kipulääkkeiden ja teipin voimin – pystyykö puolustamaan Suomen mestaruutta? ”Olin epävarma, juoksenko ollenkaan”

Suomen pika-aituritähden kantapää vihloo pakkolevosta huolimatta.

Nooralotta Neziri saa alkaa valmistautua MM-kisoihin.

2.8.2019 17:53 | Päivitetty 2.8.2019 18:35

Lappeenranta

Nooralotta Neziri koki kovan takaiskun Joensuussa, kun hän joutui jättämään 100 metrin aitafinaalin väliin.

Jyväskylän kenttäurheilijoiden aituritähden oikeassa kantapäässä havaittiin tulehdus, ja edessä oli pakkolepo. Lopulta hän kuitenkin päätti lähteä Lappeenrannan Kalevan kisoihin.

Neziri aitoi ensimmäisen erän kovimman ajan 13,16 ja vaikutti silmin nähden helpottuneelta juoksunsa jälkeen.

– Jähmeä, jähmeä juoksu, mutta olen tyytyväinen, että pääsin starttaamaan, Neziri sanoi huojentuneena.

Vuonna 2017 loukkaantuminen pilasi hänen mahdollisuutensa taistella Suomen mestaruudesta, ja se tunne jyskytti takaraivossa edelleen.

– Olen onnellinen, ettei tämä jäänyt väliin, koska kaksi vuotta sitten oli hirveää katsoa sivusta.

Joensuun GP-kisoissa Neziri ei pystynyt edes kunnolla astumaan oikealla jalallaan maahan alkueräjuoksun jälkeen. Ennen Kalevan kisoja hän piti neljän päivän levon kaikesta ja paranteli jalkaansa.

Ja olihan se edelleen ainakin vihlova.

– Olin vielä edellispäivänä epävarma, juoksenko ollenkaan täällä. En lähtisi juoksemaan, jos se olisi niin kipeä. Onhan se nytkin, mutta se on aika hyvin teipattu ja minulla oli kipulääkkeitä.

Naisten pika-aitafinaali juostaan Kimpisen urheilustadionilla kello 19.45. Vielä alkuerän jälkeen Neziri ei ollut varma, pystyykö juoksemaan siinä.

– Toivottavasti pystyn! Katsotaan verryttelyssä, miltä tuntuu. Jos pystyn juoksemaan hyvin maaliin, niin olen tyytyväinen.

– Tämän kisan jälkeen pidän kaksi viikkoa taukoa, Neziri vannoi.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos