KooKoon nuorten joukkueessa useita koronatartuntoja – liigajoukkue karanteenissa

KooKoo kohtasi Mikkelin Jukurit lauantaina alle 20-vuotiaiden SM-sarjaottelussa. Jukureiden juniorijoukkueessa on myös todettu lukuisia tartuntoja.

KooKoo kohtasi harjoitusottelussa Ketterän 20. elokuuta.

11.9.2020 13:34

Kouvola

Jääkiekkoliigan kouvolalaisjoukkue KooKoo kertoo, että seuran alle 20-vuotiaiden joukkueessa on viidellä pelaajalla todettu koronavirustartunta. Vaikutusta on myös edustusjoukkueen toimintaan.

KooKoo kohtasi Mikkelin Jukurit lauantaina alle 20-vuotiaiden SM-sarjaottelussa. Jukureiden juniorijoukkueessa on todettu lukuisia tartuntoja, ja seuran alle 20-vuotiaiden ja miesten liigajoukkueet ovat karanteenissa. Eilen myös HPK kertoi tartunnasta alle 20-vuotiaiden joukkueessaan.

KooKoo kertoo, että seuran liigajoukkueen toiminta on keskeytetty. Koko joukkue testataan maanantaina 14. syyskuuta.

–  Edustuksen toiminta on keskeytetty toistaiseksi varotoimenpiteenä, ja joukkue on asetettu karanteeninomaisiin olosuhteisiin toistaiseksi. Koko joukkue kaikkine toimihenkilöineen tullaan testaamaan ja vasta tulosten jälkeen selviää, miten arki jatkuu, KooKoon toimitusjohtaja Sakari Välimaa sanoo.

–  Haluamme toimia tässä tilanteessa mahdollisimman varovaisesti ja noudattaa saamiamme ohjeita. Haluamme pitää ensisijaisesti huolta pelaajien ja työntekijöiden terveydestä. Tämä on mielestämme paras ja vastuullisin toimintamalli asian ratkaisemiseksi tässä tilanteessa.

Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Kymsote jatkaa edelleen altistuneiden kartoitusta ja tartuntaketjujen selvittämistä. KooKoon ja Jukurien otteluun liittyvien tartuntojen lisäksi alueella on todettu kolme muuta koronavirustartuntaa. Sairaalahoidossa on tällä hetkellä yksi koronaviruspotilas.

–  Isossa kuvassa Kymenlaakson tilanne on edelleen rauhallinen. Tuoreet tapaukset alueellamme on kuitenkin muistutus siitä, että rauhallinen tilanne voi myös muuttua, toteaa Kymsoten johtajaylilääkäri Marja-Liisa Mäntymaa KooKoon sivuilla.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut