MuSan futsalnaisille tappio Tampereella - Urheilu - Satakunnan Kansa

MuSan futsal-naisten pistejahti päättyi tuloksettomasti Tampereella

Netta Hannula palkittiin MuSan parhaana pelaajana lauantaina Tampereella. Arkistokuva.­

4.11.2019 9:58

Musan Salaman naisille jäi luu käteen lauantaina Tampereella futsal-liigan ottelussa Ilvestä vastaan. Tasainen ottelu päättyi kotijoukkueen 4–2 (3–2) -voittoon.

Ottelusta tuli juuri niin tasainen kuin ennakkoon odotettiin. Avausmaali syntyi vähän ennen ensimmäisen jakson puoliväliä. MuSan pieni nukahdus omassa päässä johti Ilveksen osumaan.

Vain reilut puoli minuuttia myöhemmin MuSa nousi tasoihin. Milla Ljungman syötti pitkän korkean kohti maalia. Minna Rajamäki teki oikea-aikaisen juoksun ja ohjasi päällään pallon verkkoon.

Kellossa oli 13.02, kun Satu Pesonen laukoi tamperelaiset uudelleen johtoon ja muutamaa minuuttia myöhemmin Ilves karkasi kahden maalin karkumatkalle.

Jakson viimeisellä minuutilla MuSa sai kulmapotkun. Valmentaja Juha Helander otti aikalisän ja piirsi kuviot. Ensimmäinen kulma ei tuottanut tulosta, mutta heti perään tullut toinen tuotti. Mira Laurilan antaman kulman ohjasi Jenna Oksanen sisään. Tauolle mentiin lukemissa 3–2.

Toinen jakso oli alkuun Ilveksen hallintaa. Ilveksen neljäs ja koko ottelun viimeinen maali syntyi ajassa 28.35.

Viimeiset viisi minuuttia MuSa haki osumia viidellä kenttäpelaajalla. Pallo pyöri oikeassa päässä, mutta lisäosumia lopun yritys ei tuottanut. Tappio oli MuSalle kauden ensimmäinen.

Joukkueiden parhaina palkittiin Satu Pesonen (Ilves) ja Netta Hannula (MuSa).

MuSa sai ottelusta myös jobinpostia, sillä niin Jenna Oksanen kuin Jasmin Ylikrakakin joutuivat jättämään kentän loukkaantumisten vuoksi. Poissaolojen pituudet ratkeavat lähipäivien aikana.

MuSan seuraava ottelu pelataan Porissa tulevana lauantaina, kun kello 16 alkavaan otteluun saapuu vieraaksi FTK.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?