Fanny Lamminen voitti SM-hopeaa Oulussa ja tähtää seuraavaksi MM-kisoihin: ”Ketään ei tosin tiedä, mihin tämä tilanne koronaviruksen suhteen etenee” - Urheilu - Satakunnan Kansa

Fanny Lamminen voitti SM-hopeaa Oulussa ja tähtää seuraavaksi MM-kisoihin: ”Ketään ei tosin tiedä, mihin tämä tilanne koronaviruksen suhteen etenee”

Fanny Lamminen voitti SM-hopeaa perjantaina muttei ollut täysin tyytyväinen tulokseensa.

Fanny Lamminen niittää menestystä voimanostossa. Arkistokuva.

13.3.2020 21:50

Porin Voimailijoiden voimanostaja Fanny Lamminen, 18, nosti SM-hopeaa alle 57-kiloisten naisten sarjassa Oulussa perjantaina.

– Ei ollut mikään paras päivä minulle, niin ei sitä kirkkainta mitalia sitten irronnut, Lamminen kertoo.

Lammisen yhteistulos oli 382,5 kiloa. Kyykyn tulos oli 157,5 kiloa, penkkipunnerruksen 80 kiloa ja maastavedon 145 kiloa.

Lammisen ennätystulokset tässä sarjassa ovat kyykyssä 160 kiloa, penkkipunnerruksessa 87,5 kiloa ja maastavedossa 145 kiloa, jota hän sivusi perjantaina.

Kultamitalisti Satu Pylvään yhteistulos oli 397 kiloa. Lamminen yritti kamppailla kullasta loppuun saakka, mutta maastavedon rautamäärä oli liian iso.

Seuraavaksi Lammisen tähtäimessä ovat voimanoston MM-kilpailut, jotka on tarkoitus järjestää Valko-Venäjän Minskissä kesäkuussa.

– Ketään ei tosin tiedä, mihin tämä tilanne koronaviruksen suhteen etenee ja että järjestetäänkö ne kilpailut vai ei, Porin Voimailijoiden urheilija pohtii.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos