Manchester Unitedin tehottomuus jatkuu – stadionin soittolistalle nauravat jo vieraskannattajatkin - Urheilu - Satakunnan Kansa

Manchester Unitedin tehottomuus jatkuu – stadionin soittolistalle nauravat jo vieraskannattajatkin

Manchester United jäi kolmannen kerran peräkkäinen ilman maalia Valioliigassa, kun se tuhri Wolvesin kanssa 0–0-tasapelin.

Bruno Fernandes debytoi Manchester United -paidassa 0–0 päättyneessä Wolves-tasapelissä.

1.2.2020 22:31

Manchester Unitedin norjalaismanageri Ole Gunnar Solskjær oli yrittänyt keksiä ratkaisua joukkueensa krooniseen maalipulaan. Punapaidat olivat hävinneet kaksi liigamatsia putkeen, eivätkä he olleet saaneet maaliakaan Liverpool- ja Burnley-tappioissa.

Solskjær hankki tammikuun siirtoikkunan aikana Portugalin maajoukkuemiehen Bruno Fernandesin ja aivan siirtoajan lopulla Odion Ighalon. Nigerialaishyökkääjä jäi vielä koronavirusvaaran takia Kiinaan, mutta Fernandes sai heti kunnian debytoida keskikentällä.

Hän esiintyikin pirteästi, mutta ainoaksi tilastomerkinnäksi jäi rumasta rappauksesta annettu keltainen kortti.

Unitedin maalikato on niin täydellinen, että sille nauravat jo vierasjoukkueiden kannattajatkin. Toki seuran DJ.llä olisi syytä vaihtaa myös Old Traffordin musiikki.

Lauantain Wolves-ottelussa United marssi toiselle jaksolle kentälle samaan aikaan kun kaiuttimista kuului klassikkobiisi Glory Glory Man Unitedin -versio, jossa lauletaan Marcus Rashfordin ja Romelu Lukakun ”maagisista jaloista”.

Lukaku vaihtoi Valioliigan jo kauden alussa Milanon Interiin ja Rashford on pitkään sivussa selän rasitusmurtuman takia.

Lauantainen Wolves-kamppailu oli jo kolmas joukkueiden välinen kohtaaminen tänä vuonna. Tylsistyminen näkyi selvästi pelaajien otteista kentällä, mutta eniten siitä kärsivät katsojat lehtereillä sekä televisiovastaanottimien äärellä.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut