LuKi vieläkin nollilla, mutta antoi kunnon vastuksen kärkijoukkue NoUlle - Urheilu - Satakunnan Kansa

LuKi on vieläkin nollilla, mutta antoi kunnon vastuksen kärkijoukkue NoUlle

Luvian Kiekko ei pystynyt yllättämään kärkijoukkue Nokiaa.

20.10.2019 21:19

Luvian Kiekko ei vielä onnistunut avaamaan pistetiliään ringeten SM-sarjassa, mutta luvialaiset uskovat, että peli paranee vähitellen.

Sunnuntaina LuKi vieraili Nokialla. Kärkijoukkue NoU voitti ottelun 6–3 (0–0, 2–0, 1–2, 3–1). Ensimmäinen erä pelattiin maaleitta. Vasta, kun toista erää oli pelattu kolme ja puoli minuuttia, Nokian Mette Nurminen onnistui maalinteossa. Toiseen erään mahtui myös ex-lukilaisen Elina Raesolan viimeistelemä maali.

Kolmas erä meni yllättäen vierasjoukkueen nimiin lukemin 2–1. Erän ensimmäisen maalin teki kotijoukkueen Roosa Salonen reilun neljän minuutin pelin jälkeen. Luvian Roosa Salo onnistui ensin alivoimalla kolmisen minuuttia ennen erän loppua, ja vain puoli minuuttia myöhemmin Sanni Koivunen sujautti renkaan rankkarista Oona Keskisen vartioimaan maaliin.

Neljännessä erässä kotijoukkue onnistui maalinteossa kolmesti.

LuKin päävalmentaja Antero Kivelä tuumi pelin jälkeen, että joukkueen peli paranee koko ajan, mutta vielä tulee heikkoja hetkiä, joista vastustaja rankaisee kovalla kädellä.

Luvian varakapteeni Emilia Vahti oli optimistinen hävitynkin ottelun jälkeen.

– Tekeminen oli hiukan sekavaa kaikin tavoin, ja kokonaisvaltainen tasaisuus puuttui. Kuitenkin peli oli meille jälleen askel eteenpäin. Pitkään painittiin tasaisissa numeroissa. Pystyimme rikkomaan myös vastustajan peliä sen verran hyvin, että heilläkin oma paras taso jäi tänään saavuttamatta. Harjoitukset siis jatkuvat edelleen.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: