Kokoonpano-ongelmat leimaavat PSG–Real Madrid-huippuottelua – pariisilaisilta sivussa koko hyökkäyskaluston kärki - Urheilu - Satakunnan Kansa

Kokoonpano-ongelmat leimaavat PSG–Real Madrid-huippuottelua – pariisilaisilta sivussa koko hyökkäyskaluston kärki

Keskiviikon Mestarien liigan herkut ovat PSG–Real Madrid ja Atletico Madrid–Juventus.

PSG isännöi tänään Espanjan jättiä Real Madridia.

18.9.2019 15:00

Päivän kiinnostavin peli

Vaikka myös Atletico Madrid–Juventus-ottelu on etenkin urheilullisesti huippumielenkiintoinen, kääntyvät katseet illalla väkisinkin kahden kohujoukkueen PSG:n ja Real Madridin kohtaamiseen.

Kummassakin joukkueessa on kuohunut pitkin alkukautta ja pelaajia on ollut tulossa ja menossa, eikä olekaan ihme, ettei kummankaan pelissä (tai yhteishengessä?) ole ollut kovin paljon kehumista. Toki molemmat ovat luokallaan omien maittensa sarjojen kärjessä tai kärkipäässä, mutta pelillisesti kumpikaan ei toistaiseksi ole vakuuttanut.

Tämän illan kohtaamisessa kokoonpanotekijät näyttelevät kyseenalaisten vireiden ohella isoa roolia. PSG:n tilanne on erittäin karu. Joukkue joutuu tuleen ilman kolmea tärkeintä hyökkääjäänsä! Kauden alun muutenkin kiukutellut ja kaikenlaista säätänyt Neymar on pelikiellossa ja Kylian Mbappe sekä Edinson Cavani lasaretissa. Vaikka PSG:n rosteri toki on leveä, niin kyllä vielä pari kautta sitten Stokessa tahkonneesta Maxim Choupo-Motingista kuuluu ykköshyökkääjänä tässä pelissä pientä miinusta pariisilaisille laskea.

Real Madridilla pahimmat puutteet ovat keskikentällä, mistä ovat pois Marco Asensio, Isco ja Luka Modric. Myös puolustuksessa on aukkoa alustavasti Marcelon, Nachon ja Sergio Ramosin verran. Näistäkin kuuluu vähennellä aika paljon.

Kokonaisuudessaan ottelun voimasuhteita on harvinaisen vaikeaa arvioida sekä kokoonpanotekijöiden että joukkueiden muutenkin vaisujen alkukauden otteiden takia. En kuitenkaan pitäisi PSG:tä tässä aivan niin suurena suosikkina kuin veikkaus tekee.

Vedonlyönnillisesti – PSG:n hyökkääjäpuutoksista huolimatta – jonkinlainen runsasmaalisuushaku on hyvin todennäköisesti ottelun paras pelivalinta.

Ottelu alkaa kello 22.

Päivän paras vetovihje

Keskiviikon paras pitkävetokohde on jälleen yli 4,5 maalin haku KHL:ssä Severstaliin. Severstal oli odotetun pirteä viimeksi Kazania vastaan ja runsasmaalisuusvihje toteutui heittämällä pelin päätyttyä 4–3.

Nyt Vitjazia vastaan mikään ei varsinaisesti viittaa pelitavan tai pelin luonteen muuttumiseen. Kun myös Vitjaz itsessään on mieluummin runsas- kuin vähämaalinen, käy yli 4,5 maalista luvattu 1,83 (kohde 7809) nyt jopa kupongille asti arviolla 55 prosenttia. Ottelu alkaa kello 19.30.

Liigan paras haku on kohteen 4558 HPK:n suora 60 minuutin voitto SaiPasta kertoimella 1,60. Vaikka viime kauden mestari on avannut tämän kauden kahdella tappiolla, ovat peliesitykset olleet sen verran hyviä, että avausvoitto on vai ajan kysymys. SaiPa sopii vastuksena hyvin HPK:lle.

Ottelu alkaa kello 18.30.

Päivän pelit: 7809 Vitjaz–Severstal yli 4,5 maalia (kerroin 1,83).

Päivän pelien vuoden kokonaissaldo: 61/115, palautusprosentti 99

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: