Viikonlopun peli: Eurokentät siintävät kahden joukkueen silmissä - Urheilu - Satakunnan Kansa

Viikonlopun peli: Eurokentät siintävät kahden joukkueen silmissä, mutta hieman eri tavalla

Lauantaina pelataan mielenkiintoinen vääntö Sheffield Unitedin ja Chelsean välillä.

Willian on ollut Chelsealle viime aikoina todella tehokas. Hän on tehnyt koronatauon jälkeen kuudessa pelissä neljä maalia (kolme rangaistuspotkusta) ja syöttänyt kolme osumaa.

10.7.2020 16:18

Erikoista koronan sekoittamaa kautta on Valioliigassa jäljellä enää neljä kierrosta. Vaikka mestaruus on jo ratkennut, taistellaan monella suunnalla vielä ihan tosissaan isoista asioista.

Lauantaina Sheffield Unitedin ja Chelsean välisessä taistossa molemmat joukkueet kaipaavat pisteitä ihan tosissaan. Ensi kaudeksi kovaa nippua rakentava Chelsea on tällä hetkellä vain kahden pisteen turvin kiinni Mestarien liigaan oikeuttavassa paikassa. Sinne pääseminen olisi seuralle erittäin tärkeää.

Vastaavasti hienon kauden pelannut Sheffield United kolkuttelee Eurooppa-liigan portteja, mutta tukevasti jalka ei siellä ole, koska Arsenal ja Tottenham vaanivat aivan selän takana. Eurokentille pääseminen olisi joukkueelle hieno kunniamerkki kaudesta.

Joukkueiden tilanteet ovat siis osittain erilaiset, vaikka tavoite onkin sama. Chelsealle Mestarien liigasta putoaminen olisi valtava pettymys, kun Sheffield Unitedille Eurooppa-liigaan pääsy olisi puolestaan komea sulka hattuun.

Lauantain pelissä paineet ovat siis huomattavasti enemmän Chelsean niskassa. Tuoko se joukkueelle ratkaisevan edun vai juuri päinvastoin? Maaleja Chelsea on tehnyt mukavasti, joten viihdearvoa pelissä varmasti on. Sheffield United pystyy laittamaan Chelsealle kampoihin ihan tosissaan, eikä tasapeli tai kotivoittokaan olisi suuri yllätys. Chelsea on kuitenkin voittajasuosikki.

Vakiovihje

Liverpool–Burnley 1

Sheffield U–Chelsea X2

Brighton–Manchester C 2

------------------------------

Middlesbrough–Bristol C 1X

QPR–Sheffield W 1

Barnsley–Wigan 1

------------------------------

Hull–Millwall 12

Preston–Nottingham 1X

Blackburn–West Bromwich 2

------------------------------

Juventus–Atalanta 1X

Lazio–Sassuolo 1

Osasuna–Celta 1X

Valladolid–Barcelona 2

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: