Leijonat hurmasi murskaamalla Venäjän – Tshekkiä vastaan tarjolla silti kelpo kerroin - Urheilu - Satakunnan Kansa

Leijonat hurmasi murskaamalla Venäjän – Tshekkiä vastaan tarjolla silti kelpo kerroin

Jori Lehterä pelasi Venäjää vastaan Leijonien ykkösketjussa Julius Nättisen ja Teemu Pulkkisen kanssa.

8.2.2020 8:00

Lauantain pelivalinta on Beijer Hockey Games -turnauksen Suomen toinen peli Tshekkiä vastaan.

Päivän kiinnostavin peli

Leijonat pieksi nuoren Venäjän jokseenkin odotetusti Beijer Hockey Games -turnauksen avauspelissään Helsingissä torstaina.

Vaikka peli ratkesi heti kättelyssä – Suomi meni 3–0-johtoon jo seitsemässä minuutissa – kesti Leijonien latinki hyvin loppuun saakka.

Tämä kertoo väistämättä joukkueesta hyvää motivaation ja sitoutumisen suhteen. Etenkin puolustuspelaaminen ja ykkösketjun Julius NättinenJori LehteräTeemu Pulkkinen tekeminen antoivat lupauksia.

Yhteisen pelikokemuksen lisääntyessä ykkösketjulla on potentiaalia melkoiseksi tehovitjaksi.

Tshekki taas hävisi oman avauspelinsä Ruotsille hieman kurittoman esityksen jälkeen 1–2. Nähdyn perusteella Suomella on tässä turnauksessa potentiaalisempi joukkue.

Vaikka matkustamisesta ja aikaisesta pelistä – ottelu alkaa jo kello 13.30 – kuuluukin laskea Suomelle hieman miinusta, pidän Leijonien voittoa tässä Veikkauksen arvioita todennäköisempänä.

Lopullisesta voitosta kohteessa 3819 luvattu 1,70 on itse asiassa jopa hyvin lähellä pelikelpoista. Tarjous on kaiken lisäksi muuhun markkinaan nähden erittäin kilpailukykyinen. Suomen lopullinen voitto sopii hyvin ottelun seurantavedon kohteeksi.

Päivän paras vetovihje

Lauantaina pitkävedossa on Suomen voiton ohella useita muitakin rajatapauksia. Englannin Mestaruussarjan Brentfordille Veikkaus tarjoaa kohteessa 6835 markkinoiden selvästi korkeinta (1,60) kerrointa. Kun muu kerrointarjonta on ainakin vihjeen kirjoittamishetkellä noin 1,53-tasolla, Brentford on väkisinkin jollain lailla mielenkiintoinen.

Peli alkaa kello 17.00.

Kohteen 6838 vierasjoukkue Hull kärsii tällä hetkellä pahoista loukkaantumisongelmista. Kokoonpanosta on tästäkin pelistä pois viidestä kuuteen normaalisti avaukseen kuuluvaa pelaajaa.

Puutokset ovat näkyneet Hullin viime otteluissa. Joukkueella on Mestaruussarjassa alla neljän tappion putki maalierolla 2–9.

Reading on edelleen hieman mainettaan parempi, ja kotiedulla sen voitontodennäköisyys on tässä jotakuinkin 50 prosenttia. Tarjottu 1,98 on periaatteessa ihan mahdollinen pelikohde.

Ottelu alkaa kello 17.00.

La Ligassa Levante on sekä toteutuneiden maalien että maaliodottamien muodossa sarjan runsasmaalisimpia joukkueita.

Vaikka Leganes on vähämaalinen, on juuri näiden kahden joukkueen kohtaamisessa silti Veikkauksen näkemystä enemmän runsasmaalisuuden elementtejä. Kauden ensimmäinen keskinäinen kohtaaminen Leganesissa päättyi Levanten 2–1-voittoon, vaikka maaliodottamat menivät kotijoukkueelle peräti 4–1. Samanluonteinen ottelu ei nytkään yllättäisi.

Kohteessa 8420 tarjottu 2,13 yli 2,5 maalista on ainakin harkinnan arvoinen tarjous.

Ottelu alkaa kello 14.00.

Päivän pelit: Ei pelejä.

Päivän pelien vuoden kokonaissaldo: 13/16/157 prosenttia.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos