Ensilumi ja hallayö liikaa Porin stadionin nurmelle: MuSan tiistain kotipeli siirtyy Karhuhalliin - Urheilu - Satakunnan Kansa

Ensilumi ja hallayö liikaa Porin stadionin nurmelle: MuSan tiistain kotipeli siirtyy Karhuhalliin – sisään mahtuu 500 katsojaa, kausikorttilaisilla ei etuoikeutta

Joni Lämsä kiikutti palloa nopeasti keskiympyrään vieressä juoksevan John Frederiksenin tasoitusmaalin jälkeen. Kolme minuuttia myöhemmin oli Lämsän vuoro osua. Yutaka Abe jäi puolestaan jälleen ilman maalia.­

19.10.2020 14:45 | Päivitetty 19.10.2020 16:50

Pori

Musan Salama kohtaa tiistaina kotipelissään Vaasan Palloseuran. Ottelua ei pystytä kuitenkaan pelaamaan Porin stadionilla.

MuSan toiminnanjohtajan Kari Löytökorven mukaan stadionin nurmi ei ole tiistaina pelattavassa kunnossa. Syynä on ensilumi sekä ensi yöksi ennustettu pakkanen. Siksi lumi ei sula pinnasta pois, ja kentän pohja on puolestaan liian märkä.

Kentän alla on sähkökaapelilämmitys, mutta se ei toimi.

Siksi jalkapallon Ykkösen ottelu MuSan ja VPS:n välillä pelataan Karhuhallissa tiistaina kello 18.30.

Karhuhalli on jaettu kahteen lohkoon ja yleisökapasiteetti otteluun on yhteensä 500 katsojaa (300 istumapaikkaa + 200 seisomapaikkaa). Kaikki istumapaikat ovat numeroimattomia.

Paikat täytetään saapumisjärjestyksessä poikkeustilanteen vuoksi. MuSa ei siis voi luvata esimerkiksi kausikorttilaisille varmaa sisäänpääsyä.

Porilaisseura edellyttää ottelutapahtumassa maskin käyttöä ja huomauttaa, että suositeltu 1–2 metrin turvaväli on syytä säilyttää katsomossa ja mahdollisissa jonotustilanteissa esimerkiksi otteluun tullessa ja sieltä poistuttaessa tai WC-tiloihin tai myyntipisteelle jonottaessa.

Lisätietoja löytyy MuSan kotisivuilta.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?