Belshyna kelpaa ohipelikohteeksi Neman Grodnoakin vastaan - Urheilu - Satakunnan Kansa

Kauden alku ollut sarjanousijalle odotetun ohdakkeinen – Belshyna kelpaa ohipelikohteeksi Neman Grodnoakin vastaan

9.4.2020 15:12

Torstain pelipoiminta on perjantaina pelattava Valko-Venäjän jalkapalloliigan ottelu Neman Grodno–Belshyna.

Päivän kiinnostavin peli

Päivän kiinnostavimmaksi peliksi nostetaan torstain pelipuutteen takia jo huominen Valko-Venäjän sarjan ottelu Neman Grodno–Belshyna. Tässä kohtaavat sarjan monivuotinen keskikastin jyrä Grodno ja viime kauden Pershaya Ligan voittaja ja sarjanousija Belshyna.

Belshyna tulee Valko-Venäjän seitsemänneksi suurimmasta kaupungista Bobruiskista, jonka asukasluku on noin 200 000 ihmistä. Kaupunki sijaitsee käytännössä keskellä Valko-Venäjää.

Vaikka Beslhyna onkin viettänyt viime kaudet maan kakkossarjassa (Pershaya Liga), on seuralla myös yksi maan pääsarjan (Vysshaya Liga) mestaruus vuodelta 2001. Seura on perustettu vuonna 1976 ja se on vaihtanut matkansa varrella nimeään useaan otteeseen.

Kotijoukkue Neman Grodno on pelannut maan pääsarjassa Vysshaya Ligassa sen perustamisesta (1992) saakka. Itse seura on perustettu vuonna 1964 ja alkuaikoina Neman Grodno pelasi Neuvostoliiton sarjajärjestelmän kolmostasolla. Mestaruuksia Neman Grodnolla ei Valko-Venäjän pääsarjasta ole.

Viime kaudella Neman Grodno sijoittui Vysshaya Ligassa sijalle 10 saldolla 10–6–14, maalit 28–37. Tämän kauden Neman Grodno on aloittanut vähämaalisesti. Plakkarissa on 0–1-tappio Islochille, 2–0-voitto Vitebskistä sekä 0–0-tasapeli Soligorskia vastaan.

Belshyna on hävinnyt kaikki kauden kolme ensimmäistä otteluaan tehden niissä vain yhden maalin. Pidän Neman Grodnoa aika suurena suosikkina kotikentällään. Ottelu alkaa perjantaina kello 19.

Päivän paras vetovihje

Vedonlyönnillisesti nämä poikkeusaikojen ottelut ovat erittäin alttiita suurillekin kerroinmuutoksille. Tämä johtuu pelattavien otteluiden määrän vähyydestä (normaalisti vähän kiinnostusta herättävät ottelut keräävät poikkeuksellisen suuria panostuksia) sekä siitä, että esimerkiksi Valko-Venäjän sarjan joukkueiden voimasuhteet ovat monille veikkaajille hyvin vahvasti hämärän peitossa.

Pelien lähestyessä markkinat ohjaavat kertoimia yleensä voimakkaasti johonkin suuntaan. Melko usein kohti oikeita voimasuhteita.

Erikoisaikojen markkinoilla aikaisin lyödyillä vedoilla voikin saada todella suuria etuja, jos on käsitystä joukkueiden voimasuhteista tai markkinoiden tulevista kerroinliikkeistä. Sen takia ns. early-vedot sopivat tähän aikaan erittäin hyvin. Itselläni on vahva käsitys siitä, että Neman Grodno–Belshyna-ottelussa kotijoukkueen arvostus nousee tämän hetken (torstai-aamu) tilanteesta aika paljonkin perjantai-iltaan mennessä.

Jo nyt markkinoilla Grodnon kerroin on ollut selvässä laskussa. Uskon Veikkauksen tämän hetkisen 2,03-kertoimen (kohde 3348) Grodnolle olevan lopulta aika hyvä tarjous.

Päivän pelit: Ei pelejä.

Päivän pelien vuoden kokonaissaldo: 20/30/127%

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut