Tapparan moukarimaalit murensivat Lukon – raumalaisilla ei yhtään pudotuspelisarjavoittoa kirvesrinnoista - Urheilu - Satakunnan Kansa

Tapparan moukarimaalit murensivat Lukon – raumalaisilla ei yhtään pudotuspelisarjavoittoa kirvesrinnoista

Tappara kaatoi Lukon puolivälieräsarjan avauksessa perjantaina Tampereella maalein 3–2.

Tappara voitti puolivälieräavauksen.

22.3.2019 21:25

Tappara otti ensimmäisen kiinnityksen välieräpaikkaan, kun Lukko kaatui puolivälieräavauksessa Tampereella perjantaina maalein 3–2 (1–2, 2–0, 0–0). Tamperelaisten toisen erän moukarimaalit olivat Lukolle liikaa.

Kotijoukkue meni johtoon 1–0, kun sentteri Jarkko Malinen ohjasi ilmasta puolustaja Teemu Suhosen laukauksen maaliin.

Tapparalla oli pari tonttia johtomaalin jälkeen, kunnes Suhonen nukahti omassa päässä. Hän jätti maalin edustalla Lukon Arttu Ilomäen mailan vapaaksi. Ilomäki niittasi numeroiksi 1–1.

Ex-Tappara kuritti manselaisia myös ajassa 18.44, kun hän vispasi komeasti rystyltä limpun maalin kattoon.

Rightin mailalla pelaavat Tapparan miehet kurittivat Lukkoa toisessa erässä.

Laitahyökkääjä Jere Karjalainen laittoi ranteet lukkoon Jan-Mikael Järvisen kirurgimaisen tarkan namupassin jälkeen ja junttasi Lukon maalivahdin Lassi Lehtisen mailakäden puolelle yläkulmaan tilanteeksi 2–2 ajassa 29.33. Kyseessä oli ylivoimamaali.

Puolitoista minuuttia myöhemmin puolustaja Valtteri Kemiläinen laukoi tulisen moukarin. Kiekko sujahti samaan paikkaan kuin Karjalaisen maali. Se jäi ottelun voittomaaliksi ja viimeiseksi osumaksi.

Tappara ja Lukko ovat kohdanneet pudotuspeleissä yhteensä seitsemän kertaa. Kuusi kertaa Tappara on vienyt sarjan. Lukon ainoa playoffs-voitto Tapparasta on pronssiottelusta vuodelta 1994.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: