Lotta Lepistö ja Joonas Henttala naimisiin - Urheilu - Satakunnan Kansa

Sormukset sormiin: Lotta Lepistö ja Joonas Henttala vihittiin tänään avioliittoon – katso Jyrki Lepistön ottama upea kuva tuoreesta parista!

Espanjassa asuvat Lotta Lepistö ja Joonas Henttala vihitään tänään avioliittoon Noormarkun kirkossa.

26.10.2019 13:13 | Päivitetty 26.10.2019 19:17

Ammattilaispyöräilijät saivat tänään toisensa, kun Noormarkusta kotoisin oleva Lotta Lepistö ja hänen kihlattunsa, niin ikään ammattipyöräilijä Joonas Henttala vihittiin avioliittoon Noormarkun kirkossa.

– Häihin saapuvat vieraaksi läheisimmät sukulaiset ja pyöräilyn kautta tutuksi tulleita ystäviä, Lepistön isä Jyrki Lepistö totesi aamupäivällä.

Katso Jyrkin Instagramissa julkaisema kuva alta.

Lepistö ja Henttala kihlautuivat helmikuussa 2018. Häitä tanssittiin lauantaina siis vajaan kahden kihlavuoden jälkeen.

Jyrki Lepistön Instagram-päivityksestä on pääteltävissä, että Lotta otti miehensä sukunimen, sillä kuvatekstissä on mainittu #Henttalat.

Pyöräilyn puolella Lepistö edustaa Trek-Segafredo- ammattilaistallia. Hänen kauteensa mahtui terveysmurheita mutta myös onnistumisia. Hän nappasi muun muassa kaksi voittoa vuoden alkupuolella pyöräillyssä Setmana Ciclista Valenciana- kilpailussa. Lepistön olympiaranking ratkaisi Suomelle myös varman edustuspaikan Tokion olympialaisiin kuluvana torstaina.

28-vuotias Henttala edustaa nykyään Novo Nordisk- tallia. Hän sijoittui tällä kaudella maantiepyöräilyn SM-kilpailussa seitsemänneksi.

Jyrki Lepistön Rauha-mopsi oli puettu juhla-aamun kunniaksi hameeseen.

Pariskunta meni kihloihin helmikuussa 2018

Päivitetty 17.54: IG-päivityksessä on Jyrki Lepistön Rauha-mopsi.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: