Lännen B-tytöt todistivat paremmuutensa toisella jaksolla - Urheilu - Satakunnan Kansa

Lännen B-tytöt todistivat paremmuutensa toisella jaksolla

Pesäkarhujen Fanny Lahtinen oli yksi kolmesta satakuntalaispelaajasta B-tyttöjen Itä–Länsi-ottelussa.

6.7.2019 15:32

Seinäjoki

Länsi kaatoi Idän 1–0 (4–4, 4–0) Seinäjoella pelatussa B-tyttöjen arvo-ottelussa. Yleisöä paikalla oli reilut tuhat silmäparia.

Lauantaipäivän avanneessa B-tyttöjen arvo-ottelussa nähtiin Rauman Feralta Jasmin Andreasen, Elisa Pauna ja Tinja Töyrylä sekä Porin Pesäkarhuista Fanny Lahtinen.

Ottelun ensimmäisestä jaksosta muodostui viihdyttävä, kun molemmat joukkueet saivat sisäpelissä maukkaita onnistumisia. Toisella jaksolla Lännen vahvuus tuli esiin, ja joukkue nappasi selvän jaksovoiton. Ottelun kolmostilanteet merkittiin Lännelle 23–11 ja kärkilyönnit 43–36.

Lännelle toisella jaksolla yhden juoksun kolmannessa vuoroparissa sivaltanut Tinja Töyrylä oli iloinen voitosta, vaikka ei ollutkaan omaan peliinsä täysin tyytyväinen.

– Voitetun pelin jälkeen on oltava tyytyväinen, vaikka oma peli olisi voinut mennä paremminkin. Vaikka lyöty juoksu tuli, ei silti osunut aivan kunnolla keppiin, minulla ei ollut paras päiväni.

– Voiton ratkaisu oli sisäpelimme aukeaminen toisella jaksolla, saimme tehtyä tarvittavat pinnat. Kun saimme ulkopelin pidettyä hyvin räpylässä, riitti se voittoon, Töyrylä summasi.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos