NHL-seura Toronto Maple Leafsin Mitch Marner hylkäsi yli 80 miljoonan mammuttidiilin - Urheilu - Satakunnan Kansa

NHL-seura Toronto Maple Leafsin Mitch Marner hylkäsi noin 80 miljoonan euron mammuttidiilin - pelaa kovaa peliä seuran kanssa

Toronto Maple Leafs yrittää pitää kiinni Mitch Marnerista, mutta tehtävä on muodostumassa hyvin hankalaksi.

Mitch Marner hamuaa yhdeksi NHL:n kovapalkkaisemmista pelaajista.

12.9.2019 10:43

Marner, 22, takasi itselleen loistavat asemat sopimusneuvotteluihin tehtailemalla viime kauteen 94 tehopistettä.

Toimittaja Bob McKenzie kertoo, että Maple Leafs on lyönyt pöytään kaksi todella kovaa tarjousta, jotka pelaaja on hylännyt.

Seitsemän ja kahdeksan vuoden mittaisissa papereissa kanadalaiselle oli luvattu 11 miljoonan dollarin kausiansiot, mutta koska Auston Matthewsille maksetaan enemmän ja lyhyemmästä sopimuksesta, Marner oli sanonut niille ei kiitos.

McKenzie kirjoittaa, että looginen ratkaisu oli tehdä kolmivuotinen niin sanotun siltasopimus, josta pelaaja kuittaisi kahdesta ensimmäisestä vuodesta yhdeksän tai kymmenen miljoonaa ja selvästi enemmän kolmannesta, mutta Maple Leafs ei ole sellaisesta innostunut.

Salming yllättyi

Aftonbladet kertoi Marnerin sopimusneuvotteluiden tuoreimmista käänteistä Maple Leafsin seuraikoni Börje Salmingille, jolla oli vaikeuksia uskoa kuulemaansa.

– Oi, oi, oi! Hän on hylännyt sen? Voi pojat, Salming pyöritteli päätään.

Ruotsalaispuolustaja pelasi Torontossa 1973-89. Siihen aikaan NHL-pelaajien palkat olivat hieman erilaisia.

– Hän on hyvä poika, mutta joskus pohdit, ovatko nämä pelaajat kaiken tämän rahan arvoisia. Toisaalta, markkina on sellainen.

Viime syksynä Maple Leafs sai tuskailla pitkään William Nylanderin sopimuksen kanssa. Kasperi Kapanen puolestaan teki kesällä kolmivuotisen jatkosopimuksen, joka takaa hänelle 3,2 miljoonaa dollaria vuodessa.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen tästä.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: