Jokereilla loppukirin paikka – Veikkaus jälleen skeptinen helsinkiläisten voitonmahdollisuuksista - Urheilu - Satakunnan Kansa

Jokereilla loppukirin paikka – Veikkaus jälleen skeptinen helsinkiläisten voitonmahdollisuuksista

Jokerit metsästää voittoa Magnitogorskin vieraana.

30.1.2020 12:01

Illan pelivalinta on jääkiekon KHL:n Magnitogorsk–Jokerit-ottelu.

Päivän kiinnostavin peli

Jokerit aloittaa tänään vajaan viikon mittaisen minivieraskiertueensa ottelulla Magnitogorskia vastaan. KHL:n runkosarjaa on Jokereiden osalta jäljellä kymmenen kierrosta, ja joukkue taistelee edelleen divisioonansa voitosta ja pudotuspelien pitkälle menevästä kotiedusta. Tämä tarkoittaa täyttä motivaatiota ja panosta myös näihin matkapeleihin.

Myös vastustaja Magnitogorskilla on tänään täydet lataukset joukkueen pelatessa ylipäätään pudotuspelipaikastaan. Joukkueiden pelivireissä ei juuri tällä hetkellä ole erityisiä huomiota ansaitsevia tekijöitä.

Jokerit on hieman nihkeistä viime voitoistaan huolimatta pelillisesti aivan hyvä. En myöskään ylireagoisi Magnitogorskin viime pelin 1–6-selkäsaunaan Omskia vastaan. Omsk on tällä hetkellä ehkäpä koko sarjan kuumin joukkue yhdeksällä voitollaan kymmenestä viime pelistään.

Tasoiltaan pidän Jokereita Magnitogorskia parempana joukkueena. Tätä kirjoitettaessa Jokereiden kokoonpano ei vielä ole tiedossa, mutta oletan Janis Kalninsin aloittavan maalilla viime aikojen runsaasta peliajasta huolimatta. Näin siksi, että alla on kolme lepopäivää. Jokereiden kohdalla maalivahtivalinnalla on ottelun todennäköisyyskenttään poikkeuksellisen suuri vaikutus.

Vedonlyönnillisesti Veikkaus tarjoaa Jokereiden suorasta 60 minuutin voitosta markkinoiden korkeimman 2,80-kertoimen (kohde 9595). Kalninsin pelatessa tuo on myös ottelun paras pelivalinta. Ottelu alkaa kello 16.

Päivän paras vetovihje

Torstain paras pitkävetohaku on kohteen 7889 tasoituksellinen Dinamo Moskova. Dinamo Moskovan ja Dinamo Riian kohtaamisessa käytännössä kaikki tekijät puoltavat kotijoukkuetta. Dinamo Moskova on rankasti parempi joukkue, sen vire on selvästi kovempi, kotietu suuri ja motivaatiotekijätkin täysin moskovalaisten kantilla. Lisäksi joukkue näytti viimeksi Torpedoa vastaan todella hyvältä.

Kun vastaavasti Dinamo Riika on kyennyt voittoon viimeksi lähes kuukausi sitten (alla nyt seitsemän ottelun tappioputki), kuuluu moskovalaisia pitää tässä todellisina suursuosikkeina.

Dinamo Moskovan yli yhden maalin voitosta tarjottu 1,58-kerroin on markkinoiden korkein. Kyseessä on niukka ylikerroin arviolla 65 prosenttia. Ottelu alkaa kello 18.30

Päivän pelit: Ei pelejä.

Päivän pelien vuoden kokonaissaldo: 11/12/175%.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut