Ässien nuoret ovat löytäneet yhteyden Ouluun, Kärpät silti niukasti vahvempi: ”Oli mukava päästä puolin ja toisin ihon alle” - Urheilu - Satakunnan Kansa

Katso ottelun maalit – Ässien nuoret ovat löytäneet yhteyden Ouluun, Kärpät silti niukasti vahvempi: ”Oli mukava päästä puolin ja toisin ihon alle”

Maalivahti Severi Soukka, puolustaja Teemu Kiviniemi (25) ja hyökkääjä Samuli Ervasti (17) ovat Ässien A-junioreiden kärppätaustaisia pelaajia.

26.10.2019 6:00 | Päivitetty 26.10.2019 15:14

Porin Ässien ja Oulun Kärppien nuorten SM-liigajoukkueet ovat toisilleen tutumpia kuin voisi kuvitella. Perjantain kohtaamisessa oli lähes paikallispelin tunnelmaa.

Tämän kauden Ässissä viilettää kuusi kärppäkasvattia, minkä lisäksi jo pitkään Porissa pelannut Juha Rautiainen on syntynyt Oulussa. Severi Soukka pelasi perjantaina kaksi erää kotijoukkueen maalilla. Teemu Kiviniemi ja Rami Määttä luutivat patapaitojen puolustuksessa, kun taas Samuli Ervasti ja Valtteri Karnaranta olivat isossa roolissa hyökkäyspäädyssä. Aleksi Matinmikko pelasi Lahdessa uransa ensimmäisen ottelun Liigassa.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: