Kesken kisojen sairaalaan kiidätetyltä Maria Huntingtonilta itkuinen avautuminen: ”Tuntuu vähän epäreilulta” - Urheilu - Satakunnan Kansa

Kesken kisojen sairaalaan kiidätetyltä Maria Huntingtonilta itkuinen avautuminen: ”Tuntuu vähän epäreilulta”

Seitsenottelija Maria Huntingtonin kauden huipentuma eli yleisurheilun MM-kisat Dohassa jäivät torsoksi vatsataudin vuoksi.

Maria Huntington joutui pettymään raskaasti Dohassa.

5.10.2019 15:06

Seitsenottelija Maria Huntingtonin MM-kisaurakka Dohassa jäi vain yhden päivän mittaiseksi, kun hän joutui keskeyttämään ottelun vatsataudin vuoksi.

Huntington oli ottelussa avauspäivän ja neljän lajin jälkeen jaetulla 13. sijalla.

Avauspäivänä Huntington juoksi 100 metrin aidat aikaan 13,32, hyppäsi korkeutta tuloksen 183, työnsi kuulaa 12,21 metriä ja pinkaisi 200 metriä 24,72 sekuntiin.

Torstaina Huntington oli jo valmistautumassa viidenteen lajiin pituushyppyyn harjoitushallissa, kunnes olo oli niin heikko, että se esti hänen kilpailemisensa ja tiesi reissua sairaalaan.

Huntingtonin kausi on ollut vastoinkäymisten värittämä, sillä hän joutui jättämään leikin kesken myös kesällä alle 23-vuotiaiden EM-kisoissa. Hän oli kolmen lajin jälkeen neljäntenä, kun hän joutui keskeyttämään reisivamman vuoksi.

”Älyttömän hyvässä kunnossa”

Nyt lauantaina Huntington purki tuntojaan omalla Instagram-tilillään julkaistulla videolla.

– Ottelu jäi nyt toista kertaa tänä kesänä arvokisoissa kesken. Aika kova paikka tässä tapauksessa, koska mä en olisi voinut tehdä asioita yhtään sen paremmin, Masa (valmentaja Matti Liimatainen) ei olisi voinut tehdä asioita yhtään sen paremmin, Huntington kuvailee.

– Me tehtiin kaikki niin hyvin kuin pystyttiin, ja sitten sattuu tällainen mahatauti.

– Se ehkä harmittaa eniten, että pisti kuitenkin kaiken tähän peliin, ja sitten tulee tuollainen. Olin ihan älyttömän hyvässä kunnossa, sitten tuollainen pilaa sen. Tuntuu, tiedättekö, vähän epäreilulta, että miksi just... Kyllä te tiedätte, miksi just mulle sattui näin ja miksi just nyt täytyi tapahtua näin? Huntington harmittelee itkuisena.

Seuraavassa videossa 22-vuotias seitsenottelija kääntää katseet jo kuitenkin tulevaan.

– Vähän tunteikas avautuminen tuossa äsken, Huntington kuittaa itseironisesti.

Huntington kertoo saaneensa paljon kyselyjä olostaan ja tsemppiviestejä seuraajiltaan.

– Kiitos siitä, että kaikki jaksavat edelleen pistää viestiä. Se on ollut ihana huomata, Huntington hymyilee.

Ensi vuonna Huntingtonin kauden päätavoitteena on olympialaiset Tokiossa.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: