Rauman Fera on tehnyt jatkosopimuksen Jasmin Andreasenin ja Julia Ruohon kanssa. - Urheilu - Satakunnan Kansa

Pesäkarhuista Feran haastajaryhmään siirtynyt Julia Ruoho teki pitkän jatkosopimuksen

Viime syksynä Pesäkarhuista Feraan siirtynyt Julia Ruoho on viihtynyt Raumalla.­

15.4.2020 19:34

Rauman Fera on tehnyt jatkosopimuksen Jasmin Andreasenin ja Julia Ruohon kanssa. Andreasenin sopimus on 1+1- ja Ruohon 2+2-vuotinen.

Ruoho siirtyi syksyllä Pesäkarhuista Feraan. Hän liittyi superpesisjoukkueen haastajaryhmään, mutta vakuutti raumalaisseuran jo harjoituskaudella pitkän sopimuksen arvoisesti.

– Olen tykännyt tosi paljon treenata Raumalla. Täällä hommat hoidetaan hyvin ja kaikki asiat puhutaan suoraan ja avoimesti. Fera tuntui ehdottomasti parhaalta vaihtoehdolta, Ruoho sanoi seuran tiedotteessa.

Vuoden sisällä ravintola- ja cateringalan ammattilaiseksi valmistuva Ruoho saattaa joutua sumplimaan loppuajan opintojaan uusiksi koronavirustilanteen vuoksi, eikä pesäpallon lajitreenejäkään voida tällä hetkellä täyspainoisesti tehdä.

Ruoho näkee kuitenkin tilanteessa hopeareunuksen.

– Kyllähän tässä jännätään, pelataanko kautta lainkaan. Meillä on ollut koko ajan ajatuksena, että kesällä pelataan – se nostaa joukkueen henkistä kanttia, kun tällaiseen tilaisuuteen joudutaan.

Andreasen on puolestaan Feran oma kasvatti. Hän kertoi saaneensa kyselyitä myös muualta.

– Seurajohdolla oli tosi hyvät suunnitelmat tulevaisuuden ja kehityksen suhteen, niin joukkueen kuin yksilönkin tasolla. Myös se vakuutti jäämään vielä Raumalle.

Molempien sopimus astuu voimaan vasta kaudella 2021.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?