Saksalaislehti: Mahtavia uutisia Valtteri Bottaksen tilanteesta! Pahin kilpailija siirtymässä toiseen talliin - Urheilu - Satakunnan Kansa

Saksalaislehti: Mahtavia uutisia Valtteri Bottaksen tilanteesta – pahin kilpailija siirtymässä toiseen talliin

Saksalaislehti Auto Bildin tiedot viittaavat siihen, että Valtteri Bottas on jatkamassa Mercedeksellä myös ensi kaudella.

Jos Auto Bildin tiedot ovat oikeassa, Esteban Ocon siirtyy Renault’lle ja Valtteri Bottas ajaa myös ensi kaudella Mercedeksellä.

21.8.2019 14:10

Tällä hetkellä ilman toista kisakuskisopimusta oleva Mercedes on puntaroinut, kumman kanssa se päättää lähteä ensi kauteen, Valtteri Bottaksen vai Esteban Oconin.

Bottas on osoittautunut Mersulla riskittömäksi ja luotettavaksi kakkoskuskiksi, joka ei kuitenkaan ole vielä pystynyt täysin haastamaan tallin ykköshevosta Lewis Hamiltonia viikosta toiseen. Ranskalaiskuljettaja Esteban Ocon puolestaan edustaa nuorta potentiaalia.

– Molemmat ansaitsevat paikan kisakuskina, tallipäällikkö Toto Wolff summasi ennen kauden puolivälin taukoa Unkarissa.

Saksalaislehti Auto Bildin tietojen mukaan vaikuttaa siltä, että Bottas on nappaamassa paikan Mersun kisakuskina myös ensi kaudelle. Lehden lähteiden mukaan Ocon on nimittäin erittäin lähellä kaksivuotista sopimusta kilpailijatalli Renault’n kanssa.

– Tallipäällikkö päästäisi hänet vain siinä tapauksessa, jossa hän on päättänyt tehdä jatkosopimuksen Valtteri Bottaksen kanssa, Auto Bildin toimittaja Bianca Garloff kirjoittaa.

Auto Bildin tietoja tukee se, että Hamiltonilta on kysytty mielipidettä ensi kauden kuskiparistaan. Britti on ollut julkisestikin erittäin tyytyväinen yhteistyöhönsä Bottaksen partnerina ja ilmaisi kantansa myös viimeisimmässä F1-kisassa Unkarissa.

Jos Oconin siirto Renault’lle toteutuu, 22-vuotias kuski ajaa tallissa ensi kaudella Daniel Ricciardon parina.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos