Jesperi Kotkaniemi sai aivovamman, taklaajalle ei tule rangaistusta - Urheilu - Satakunnan Kansa

Jesperi Kotkaniemi sai aivovamman, taklaajalle ei tule rangaistusta

Montreal Canadiensin suomalaishyökkääjä löi päänsä jäähän ottelussa Colorado Avalanchea vastaan.

Jesperi Kotkaniemi ei päässyt omin avuin kaukalosta Nikita Zadorovin taklauksen jälkeen.

6.12.2019 19:09

Canadiensin Jesperi Kotkaniemi meni Avalanchen puolustusalueen kulmaan ja syötti kiekon ketjukaverilleen Artturi Lehkoselle samalla hetkellä, kun Avalanchen puolustaja Nikita Zadorov taklasi häntä tehostaen tekoaan polven koukistamisella.

Kotkaniemi lensi holtittomasti pää ja olkapää edellä jään pintaan ja jäi pitkäksi aikaa paikoilleen ennen kuin hänet autettiin pukukoppiin.

Aluksi Kotkaniemen epäiltiin saaneen olkapäävamman. Myöhemmin Kotkaniemen vamma paljastui aivovammaksi eli kansan kielellä aivotärähdykseksi. Asiasta kertoi The Athletic -sivuston Montrealin päätoimittaja Arpon Basu Twitterissä.

Zadorov ei saanut taklauksestaan jäähyä eikä NHL:n kurinpito rankaise venäläistä jälkikäteen, koska Zadorovia ei kuulla asian tiimoilta edes puhelimitse saati sitten silmästä silmään.

Kotkaniemi ei tietenkään matkustanut joukkueen mukana New Yorkiin, jossa Canadiens kohtaa Ny Rangersin perjantain ja lauantain välisenä yönä. 10. joulukuuta Canadiesilla on vierasottelu Pittsburg Penguinsia vastaan ja seuraavana päivänä kotipeli Ottawa Senatorsia vastaan.

Kotkaniemen toipumisennusteesta ei toistaiseksi ole mitään tietoa.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut