Läpilyönnit UP-V:n murheena Kuopiossa - Urheilu - Satakunnan Kansa

Läpilyönnit UP-V:n murheena Kuopiossa: ”Kyllä enemmänkin olisi ollut otettavissa kuin yksi piste”

Petri Kulmala oli jälleen hyvässä lyöntivireessä.

16.6.2019 20:58

Ulvilan Pesä-Veikot kärsi toisen peräkkäisen tappionsa Ykköspesiksessä, mutta pisteen joukkue nappasi jälleen mukaansa. Lokkiparvi on saalistanut pinnoja kaikista 11 pelistään tällä kaudella.

Ottelu Puijon Pesistä vastaan oli UP-V:lle harmittava. Kaikki oli periaatteessa joukkueen omissa käsissä, mutta yksittäiset virheet maksoivat paljon. Ainakin kahden pisteen potti olisi ollut otettavissa Kuopiosta.

Lopulta Puijo voitti pelin supervuorossa lukemin 2–1 (3–5, 9–6, 3–2).

– Alkukaudella kaikki pelit kääntyivät meidän eduksi. Nyt pari on mennyt vastustajalle. Kyllä enemmänkin olisi ollut otettavissa kuin yksi piste, pelinjohtaja Jyri Tarmo sanoi.

UP-V voitti avausjakson ja johti toista puolikasta 2–0, mutta sen jälkeen Puijon Waltteri Hämäläinen kiskaisi kakkoskopparin tontilta 1+3 arvoisen ajolähtökunnarin. Pallo ei ollut mahdoton pysäytettävä. Tilanteen jälkeen peli vyöryi ulvilalaisten kannalta väärään suuntaan.

Supervuorossa Puijo sai kaksi juoksua, kun Teemu Nivalan lyönti meni takarajaa hipoen kentästä läpi. Joukkue teki vielä kolmannenkin, mikä lopulta pelin ratkaisi.

– Oma sisäpelimme oli ihan hyvää. Perustaso ulkopelissäkin oli ok, mutta läpilyönteihin me kaaduimme, Tarmo analysoi.

UP-V:n tehokkain pelaaja oli 1+5 lyönyt jokeri Petri Kulmala. Lukkari Mattias Kitola löi kunnarin ja toi neljä juoksua.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut