Vapaaottelija ei pelästy, vaikka avopuoliso joutuisi giljotiiniin ja menettäisi hetkeksi tajunsa häkissä – Suomen ainoa ammattilaisvapaaottelijapari Suvi Salmimies ja Jesse Urholin nauravat yhdessä joka päivä - Urheilu - Satakunnan Kansa

Vapaaottelija ei pelästy, vaikka avopuoliso joutuisi giljotiiniin ja menettäisi hetkeksi tajunsa häkissä – Suomen ainoa ammattilaisvapaaottelijapari Suvi Salmimies ja Jesse Urholin nauravat yhdessä joka päivä

Suvi sai Jessen häkkiin, Jesse Suvin Poriin. Molemmat tähtäävät vapaaottelussa korkealle.

Vapaaottelijat Jesse Urholin ja Suvi Salmimies asuvat avoliitossa ja olivat lauantaina valmistelemassa Porin kamppailu-urheilukeskuksen muuttoa uusiin tiloihin Sammontielle. Molemmat ovat erittäin innoissaan siitä, että Pori saa ensimmäisen oman vapaaotteluhäkkinsä.

5.4.2020 6:00

Pori

Eletään helmikuuta 2019, kun Suvi Salmimies sortuu vapaaottelijan perisyntiin – siihen, että yrittää väsyneenä, ottelun lopulla, tehdä jotakin sellaista, mikä ei tavallisesti kuulu pelikirjaan.

Kaikki on oikeastaan todella hyvin, kunnes Salmimies koettaa viedä brasilialaisvastustajansa Karoline Martinsin mattoon.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut