Narukerä vahvistaa rivejään lupaavalla pelaajalla - Urheilu - Satakunnan Kansa

Narukerä vahvistaa rivejään lupaavalla pelaajalla: ”Hieno saada lahjakas, nopea ja taitavat kädet omaava pelaaja kehittymään Poriin”

Tuomas Antikainen siirtyy Narukerään Botniasta.

19.6.2020 9:30

Marraskuussa 20-vuotta täyttävä Tuomas Antikainen on Narukerän toinen hankinta tulevaksi kaudeksi, seura kertoo tiedotteessaan.

Kerän kotiottelun katsomossa seurattiin Botniassa numerolla 14 pelannutta pelaajaa viime marraskuussa ihaillen. Nopea sekä taitava pelaaja purjehti ajoittain taitavasti ja tehoili pelissä upeat 1+2 tehopistettä. Viime kaudella Antikainen teki yhteensä 10 tehopistettä ja oli Botnian neljänneksi paras pistenikkari.

Antikainen saapuu suorittamaan asevelvollisuutta Porin Prikaatiin ja haluaa ottaa urallaan seuraavan askeleen Porissa.

– Narukerä kiinnosti ja olin kuullut paljon hyvää seuran tekemisestä sekä tavoitteista. Poriin tulen todella motivoituneena ja positiivisin ajatuksin pelaamaan hyvää kautta. Tarkoituksena on lähteä tavoittelemaan korkeaa sijoitusta ensi kaudella joukkueen kanssa ja pidetään yhdessä fanien kanssa tunnelma korkealla kotiotteluissa, Antikainen sanoo seuran tiedotteessa.

Vaihto-oppilasvuoden Ruotissa Edsbynin jääpallolukiossakin viettänyt pelaaja kertoo osaavansa tehdä maalejakin sen lisäksi, että on luisteluvoimainen pelaaja.

– Olen pelannut jääpalloa 7-vuotiaasta saakka ja jääkiekkoa 13-vuotiaaksi. Lisäksi on tullut painittua, pelattua jalkapalloa ja salibandyä. Tällä hetkellä lajikirjoon kuuluu harrastusmielessä myös golf.

Narukerän puheenjohtaja Kimmo Aho hykertelee tyytyväisenä Antikaisen saamisesta joukkueeseen.

– Tietynlaisia pelaajia on kartoitettu valmennuksen johdolla. Jääpallon pelaajamarkkinat eivät niin kauhean laajat Suomessa ole, joten on hieno saada lahjakas, nopea ja taitavat kädet omaava pelaaja kehittymään Poriin. Luonnollisesti hankinnat tähtäävät siihen, että Narukerä haluaa olla mukana tulevana kautena taistelemassa kärkisijoituksista, Aho kertoo.

Aho kertoo lisäksi, että taustalla kiinnostusta tulla Poriin on enemmänkin.

– Joukkueen runkopelaajien kanssa on käyty keskustelut ja juhannuksen jälkeen on taas lisää kerrottavaa. Uskon, että meillä on pian paketti kasassa.

Pari viikkoa sitten Narukerä uutisoi Kristian Paukkosen saapumisesta Poriin Varkaudesta.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: