Kovavireisen Gorodejan maali pysynyt puhtaana uskomattoman pitkään – pystyykö edes Bate murtamaan pikkuseuran taikaa? - Urheilu - Satakunnan Kansa

Kovavireisen Gorodejan maali pysynyt puhtaana uskomattoman pitkään – pystyykö edes Bate murtamaan pikkuseuran taikaa?

25.4.2020 8:00

Lauantain huippupeli on Valko-Venäjän liigan FK Gorodeja–Bate.

Päivän kiinnostavin peli

Valko-Venäjän liigassa tuhannen katselijan stadionilla kotipelinsä pelaava FK Gorodeja on ollut viime otteluissaan huimassa vireessä.

Etenkin puolustuksellisesti kaikki on mennyt viime aikoina nappiin. Joukkue on pitänyt oman maalinsa puhtaana putkeen yli 270 minuutin ajan. Tuloksena tuolta ajalta on kolme puhdasta 1–0-voittoa.

Gorodeja on kaatanut voittoputkensa aikana niin Belshinan, Dinamo Minskin, kuin Energetik-BGU:nkin. Toki joukkue on osassa voitoistaan ollut onnekaskin, mutta päästetyt nolla maalia kertovat väistämättä myös joukkueen sitoutumisesta pelitapaansa. Se on aina hyvä merkki.

Vastustaja Bate on periaatteessa monta luokkaa Gorodejaa laadukkaampi joukkue.

Bate aloitti kauden surkeasti. se hävisi kaksi ensimmäistä sarjapeliään pääsemättä lainkaan pelirytmiin. Samaan syssyyn tuli noutaja myös cupista. Viime otteluissaan joukkue on kuitenkin lähestynyt "oikeaa" tasoaan ja alla on kaksi voittoa ja epäonnekas tasapeli Zhodinoa vastaan.

Zhodinoa vastaan Bate sössi rankkarin ja hallitsi ottelua tilastojen valossa selvästi (pallonhallinta 58%, maalipaikat 16–7 ja kulmat 11–2).

Annan painoa joukkueiden luokille enemmän kuin Gorodejan hyvälle vireelle ja pidän vierasjoukkuetta suurena suosikkina. Ottelu alkaa kello 17.00.

Päivän paras vetovihje

Lauantain paras pitkävetohaku on (mikäli kerroin pysyy tasolla 3,10) kohteen 418 vierasjoukkue Shahtjor Soligorsk.

Dinamo Brest–Shahtjor Soligorsk-ottelussa kohtaavat viime kauden sarjan voittaja Brest ja kolmonen Soligorsk. Tämän kauden kummatkin ovat aloittaneet tuloksellisesti alakanttiin (Brest sarjassa 10. ja Soligorsk 13.).

Soligorskista kannattaa kuitenkin huomioida, että se on ollut viime otteluissaan lähes järkyttävän epäonninen. Slutskia ja Smolevichia vastaan se ei saanut saldoonsa kuin yhden lisäpisteen, vaikka voitti otteluiden maalipaikat yhteensä lukemin 41–12!.

Vihjeen laadintahetkellä Veikkauksen tarjous Soligorskille on markkinoiden korkein. Ottelua alkaa kello 19.00.

Päivän pelit: Ei pelejä.

Päivän pelien vuoden kokonaissaldo: 20/31/122%

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos