Palloliiton varapuheenjohtajan mukaan altavastaajan rooli sopii Suomelle - Urheilu - Satakunnan Kansa

"Olisipa jo kesä" – Palloliiton varapuheenjohtajan mukaan altavastaajan rooli sopii Suomelle

Suomen Palloliiton 1. varapuheenjohtaja Katri Mattsson aikoo mennä katsomaan Suomen EM-otteluja.

1.12.2019 8:43

Suomen Palloliiton 1. varapuheenjohtajan Katri Mattssonin mukaan altavastaajan rooli sopii ensi kertaa EM-lopputurnaukseen yltäneelle Suomen miesten maajoukkueelle.

Suomi arvottiin lauantai-iltana turnauksessa B-lohkoon, jossa vastaan tulevat ranking-ykkönen Belgia, Tanska ja Venäjä. Pelipaikat ovat Kööpenhamina ja Pietari.

Sata maaottelua Suomen paidassa pelannut Mattsson kertoo Huuhkajien kapteenin Tim Sparvin tuoreesta tviitistä, jonka mukaan Tanskassa oli ehditty jo ilakoida helposta vastustajasta.

– Kyllähän tämä on lohkona vähän vaikeampi kuin se Italian lohko, mutta toisaalta tässä on lyhemmät välimatkat sekä odotettavissa yleisöryntäys ja mahtava tunnelma. Suomen porukka syttyy näihin peleihin varmasti. Nyt vain opiskelemaan näiden muiden maiden heikkouksia. Innolla odotan, olisipa jo kesä, hän toteaa.

Tamperelainen Mattsson (o.s. Nokso-Koivisto) aikoo hakea keväällä jatkokaudelle Palloliiton puheenjohtajistoon.

Suomen EM-otteluja hän aikoo joka tapauksessa mennä katsomaan.

EM-turnaus jaettiin nyt ensi kertaa peräti 12 isäntämaalle.

Pelaaminen näin monessa maassa voi Mattssonin mukaan hajottaa kokonaiskuvaa kisoista, mutta toisaalta sitä kautta voidaan jakaa futiksen ilosanomaa laajasti.

– Myös Fifa jakoi omat vuoden 2026 MM-kisansa Yhdysvaltoihin, Kanadaan ja Meksikoon. Tämä on nyt trendi, eikä stadioneita tarvitse rakentaa varta vasten.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut