Kobe Bryant kuoli traagisesti – Vanessa Bryant julkaisi kuvan ja koskettavan tekstin Instagramissa - Urheilu - Satakunnan Kansa

Kobe Bryantin vaimo julkaisi kauniin perhekuvan ja koskettavan kirjoituksen

Kobe Bryantin vaimo Vanessa julkaisi Instagramissa koskettavan kirjoituksen.

Vanessa Bryant menetti rakkaan miehensä Koben.

30.1.2020 9:43

Vanessa Bryant kommentoi miehensä Kobe Bryantin ja tyttärensä Giannan traagisia kuolemisia Instagramissa.

– Minä ja tytöt haluamme kiittää miljoonia ihmisiä siitä, että olette osoittaneet tukeanne ja rakkauttanne tänä kauheana aikana. Kiitos kaikille rukoilijoille. Me todellakin tarvitsemme niitä, Vanessa aloitti.

Jos Vanessa Bryantin julkaisema kuva ei näy laitteellasi, voit katsoa sen täältä

– Olemme todella järkyttyneitä rakkaan aviomieheni Koben yhtäkkisestä menetyksestä. Hän oli uskomaton isä lapsillemme. Ja kauniin, suloisen Giannan, upean tyttären, joka oli uskomaton sisko Natalialle, Biankalle ja Caprille.

Helikopteriturmassa menehtyi kaksikon lisäksi myös seitsemän muuta ihmistä.

– Olemme myös järkyttyneitä niiden perheiden puolesta, jotka menettivät rakkaitaan sunnuntaina, jaamme heidän surunsa läheisesti. Ei löydy sanoja, jotka pystyisivät kuvaamaan tuskaamme nyt.

– Saan lohtua siitä, että Kobe ja Gigi molemmat tiesivät olevansa syvästi rakastettuja. Me olimme uskomattoman siunattuja, että he kuuluivat elämäämme. Toivon, että he olisivat täällä meidän kanssamme ikuisesti. He olivat kauniita siunauksia, jotka vietiin meiltä liian aikaisin.

– En ole varma, mitä elämämme pitää sisällään tämän päivän jälkeen. On mahdoton ajatella elämää ilman heitä. Mutta me heräämme joka päivä ja yritämme, koska Kobe ja tyttömme Gigi näyttävät valoa tiellemme. Rakkautemme heitä kohtaan on loputonta. Minä vain toivon, että voisin halata heitä, suudella heitä ja kiittää heitä. Saada heidät tänne meidän luoksemme ikuisiksi ajoiksi.

– Kiitos, että olette jakaneet ilon ja surun kanssamme. Pyydämme, että kunnioitatte meitä ja annatte meille yksityisyyttä, jota tarvitsemme päästäksemme tähän uuteen todellisuuteen.

Lopuksi Vanessa toivoo, että ihmiset tukevat Mamba-keräysten kautta ihmisiä, jotka menettivät rakkaitaan kopterionnettomuudessa.

– Kiitos, että olette nostaneet meidät rukouksiinne.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut