Australiassa pelataan ilman katsojia –tykittääkö Valioliigasta tuttu maalintekijä paikallisvastustajan vihdoin kyykkyyn? - Urheilu - Satakunnan Kansa

Australiassa pelataan ilman katsojia –tykittääkö Valioliigasta tuttu maalintekijä paikallisvastustajan vihdoin kyykkyyn?

Adam Le Fondre johtaa Australian A-liigan maalitekijätilastoa.

20.3.2020 11:17

Perjantain pelivalinta on lauantaiaamuna pelattava Australian A-liigan paikallisottelu WS Wanderers–Sydney FC.

Päivän kiinnostavin peli

Australian A-liigaa johtava Sydney FC on tällä kaudella hävinnyt vain kaksi kertaa (sen kauden saldo on 15–2–2, maalit 41–15). Molemmat tappiot ovat tulleet West Sydney Wanderersia vastaan.

Wanderers on voittanut Sydneyn sekä kotonaan että vieraissa samoin 1–0-lukemin. Ottelun asetelma on siis motivaation kannalta erikoinen. Vaikka Sydney FC sarjaa tällä hetkellä selvästi johtaakin, se on tässä pelissä varmuudella liikkeellä hyvällä asenteella.

Kahta aikaisempaa kohtaamista Sydney FC on hallinnut selvästi tappioistaan huolimatta. Marraskuun ottelun pallonhallinta meni Sydneylle 69–31 ja maalipaikat 20–10. Kuukausi sitten vastaavasti lukemat olivat Sydneylle 67–33 ja 15–13.

Voimasuhteet ovat edelleen sarjataulukon kertoman mukaiset, eli Sydney on joukkueista selvästi parempi.

Ottelu pelataan ilman yleisöä. Tämä yhdessä paikallispelin luonteen kanssa vähentävät kotiedun lähes minimiin.

Yksittäisistä pelaajista tarkkailuun voi ottaa vierailta hyökkääjä Adam Le Fondren. Le Fondre johtaa koko sarjan maalipörssiä tehtyään 19 pelissä 16 osumaa.

Englannissa Le Fondre on pelannut yhden kauden Valioliigaa Readingin riveissä kaudella 2012–2013. Tuolloin Le Fondre teki peräti 12 maalia.

Ennen Australiaan siirtymistä Le Fondre pelasi kolme viimeisintä Englannin kauttaan Boltonissa Mestaruussarjaa ja Ykkösliigaa.

Kotijoukkue Wanderersin tunnetuin pelaaja on saksalainen keskikenttämies Nicolai Müller. Ennen Australiaan siirtymistään Müller pelasi 11 kautta Bundesliigassa Frankfurtin, Hannoverin, HSV:n ja Mainzin riveissä.

Yhteensä bundesliigamaaleja Müllerillä on tilastoissaan 41 kappaletta.

Wanderers –Sydney FC alkaa lauantaina kello 10.30.

Päivän paras vetovihje

Vedonlyönnillisesti olen Sydney FC:n miehiä. Joukkue on sarjan paras, ja hyvällä motivaatiolla sen kuuluu olla Veikkauksen näkemystä suurempi suosikki Wanderersia vastaan.

Kohteessa 3748 tarjottu 2,00-kerroin on täsmälleen rajatapaus arviollani 50 prosenttia.

Päivän pelit: Ei pelejä.

Päivän pelien vuoden kokonaissaldo: 20/29/131%

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos