UP-V osoitti osaavansa pelata – virheet veivät yllätysmahdollisuuden - Urheilu - Satakunnan Kansa

UP-V osoitti osaavansa pelata – virheet veivät yllätysmahdollisuuden

Mikko Talvitie lukkaroi UP-V:n tämän kauden loput pelit.

17.8.2019 19:43 | Päivitetty 17.8.2019 20:31

Ulvilan Pesä-Veikot pystyi haastamaan ennakkosuosikki Oulun Lipon Ykköspesiksen välieräavauksessa tasaiseen peliin. Kaivattuun kotiedun ryöstöön UP-V ei kuitenkaan pystynyt.

Oulu voitti 1–0 (3–3, 5–2).

– Muutama pieni virhe ratkaisi, UP-V:n pelinjohtaja Jyri Tarmo harmitteli muun muassa harhaheittoja.

– Emme ole tyytyväisiä, mutta osoitimme, että osaamme pelata. Avausjaksolla mielestäni jopa hallitsimme ja nousu tasoihin oli hyvä.

UP-V:n lukkarina oli Mikko Talvitie. Tarmon mukaan Talvitie on joukkueen mukana kauden loppuun, joten lokkiparvi pelaa loput ottelunsa nyt nähdyllä permanentilla.

Runkosarjan lyöjäkuningas Petri Kulmala jäi viimeksi Oulussa ilman lyötyjä juoksuja. Toista erehdystä ei tullut, vaan Kulmala juoksutti miestä kotipesään kolme kertaa.

Rami Mäkinen sai UP-V:n ykköspalkinnon, Talvitie kakkospalkinnon. Lipon parhaana palkittiin kaksi juoksua lyönyt lukkarilegenda Toni Kohonen.

Pelin jälkeen molemmat joukkueet lähtivät pitkälle matkalle kohti Ulvilaa. Toinen välierä alkaa Friitalassa sunnuntaina kello 17.

– Siitä tulee hieman erilainen peli, koska Ulvilassa on vähän pehmeämpi kenttä. Pienet virheet pois, ja painetta oikeisiin paikkoihin. Oulussa emme aivan saaneet lyöntejä, mihin suunnittelimme.

Satakunnan Kansa näyttää sunnuntain ottelun suorana lähetyksenä nettisivuillaan. Lähetys alkaa hieman ennen ottelun alkua.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: