Sunnuntain vetovihje: Real Madrid selvä suosikki Barcelonaa vastaan - Urheilu - Satakunnan Kansa

Sunnuntain vetovihje: Real Madrid selvä suosikki Barcelonaa vastaan

22.4.2017 22:39

Sunnuntain paras pitkävetohaku on kohteen 7610 kotijoukkue Real Madrid. Real Madrid on nyt El Clasicossa suurempi suosikki kuin miesmuistiin.

Kotiedun, viretekijöiden ja kokoonpanotietojen (Barcelonalta pelikiellossa joukkueen tämän hetken tärkein pelaaja Neymar) ohella Realia puoltaa tässä se, että Barcelonassa kaikki ei nyt ole kohdillaan.

Ei, vaikka nykyinen valmentaja on jo kertonut jättävänsä joukkueen.

Joukkueen hengettömien otteluiden sarja jatkui Mestarien liigassa keskiviikkona 0–0-tasapelillä Juventusta vastaan. Vaikka tehtävä oli etukäteenkin jokseenkin mahdoton, ei joukkueen pelistä välittynyt missään vaiheessa edes usko voittoon.

Tätä ennenkin Barca pelasi niin monta omalle tasolleen todella heikkoa ottelua, että hyvin voidaan spekuloida sen syttymisellä jopa tähän otteluun – etenkin kun pelataan vieraissa. Joukkueen kuuden viime vieraspelin saldo (kaikki kilpailut huomioituna) on jopa hämmentävä 2–0–4, maalit 7–13.

Kun Real Madrid vastaavasti pääsee tähän peliin hyvistä ennen kaikkea henkisistä asemista sekä La Ligan että Mestareiden liigan suhteen, kuuluu se mielestäni nyt nostaa poikkeuksellisen suureksi suosikiksi. Oma arvioni sen voitolle on jopa yli 50 prosenttia.

7610 Real Madrid–Barcelona 1 (kerroin 1,98)

Veikkauksen Pitkävetoon

”Veikkaus osallistuu sivuston sisällöntuottamiseen toimittamalla mm. tiedot pelikohteista Alma Medialle. Vihjeiden sisältöön Veikkauksella ei ole roolia.”

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: