Päivän vetovihje: Sevilla nollaa Athleticin - Urheilu - Satakunnan Kansa

Päivän vetovihje: Sevilla nollaa Athleticin

2.3.2017 11:12

Torstain mielenkiintoisin pitkävetohaku on Sevillan maalin pysyminen puhtaana Espanjan La Ligan kotiottelussa Athletic Bilbaota vastaan.

Athletic Bilbao on ollut hieman yllättäenkin La Ligan huonoin joukkue maalaamaan vierasotteluissaan. Joukkue on tehnyt 11 pelaamassaan vierasottelussa yhteensä vain seitsemän maalia. Vaikka joukkue on perinteisestikin kotiriippuvainen, on ero koti- ja vieraspelaamisessa ollut tällä kaudella poikkeuksellisen suuri. Neljässä viime vieraspelissään Athletic on jäänyt kokonaan maaleitta ja kuudessa viimeisessäänkin tehnyt vain yhden.

Nyt otteluruuhkassa en usko tilastojen kovaa Sevillaa vastaan ainakaan kohentuvan. En etenkään, kun Sevilla on vastaavasti kotonaan päästänyt sarjassa toiseksi vähiten maaleja omiin; 11/11 ottelua. Kahdessa viime kotiottelussaan Sevilla on nollannut Villarrealin ja Eibarin.

Saldot vastaavat hyvin joukkueiden pelitapoja. Kaiken tämän jälkeen Veikkauksen lupaama 2,50 Sevilla nollan maalin pitämisestä tuntuu liian suurelta.

Jääkiekkoilujen parhaat tapaukset ovat yli 4,5 maalia ottelussa Ilves–TPS (kohde 9189, kerroin 1,95) sekä HPK:n yli yhden maalin voitto Sportista (kohde 1384, kerroin 2,25).

7686 Sevilla–Athletic Bilbao, Sevilla maali puhtaana (kerroin 2,50)

Veikkauksen Pitkävetoon

”Veikkaus osallistuu sivuston sisällöntuottamiseen toimittamalla mm. tiedot pelikohteista Alma Medialle. Vihjeiden sisältöön Veikkauksella ei ole roolia.”

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: