Sunnuntain vetovihje: Alaves ja Las Palmas maalaavat - Urheilu - Satakunnan Kansa

Sunnuntain vetovihje: Alaves ja Las Palmas maalaavat

3.12.2016 20:34

Sunnuntain paras pitkävetohaku löytyy La Ligasta. Las Palmas on pienen suvantovaiheen jälkeen saanut jälleen kiinni iloisesta hyökkäyspelistään.

Athleticia vastaan se olisi viimeksi kotonaan voinut tehdä jopa enemmän kuin kolme maalia (3–1). Joukkue ei ujostele edes vieraissa rohkean pelityylinsä kanssa ja Alavesia vastaan se todennäköisesti ottaa pelin hallinnan itselleen, eikä lähde peruuttelulinjalle.

Ottelun pelivalinnoissa odotetulla pelinkuvalla kaksi tapausta nousee mielenkiintoisiksi; sekä Las Palmasin voitto (kohde 1555, kerroin 3,00) että molempien joukkueiden maalin tekeminen (kohde 1563, kerroin 1,80) ovat niukasti ylikertoimisia.

Alavesin nousuvireen takia tässä lopulta molempien joukkueiden maalaaminen nousee hieman Las Palmasin voittoa maistuvammaksi pelikohteeksi. Joukkue ovat kohdanneet viimeisen kolmen vuoden aikana neljä kertaa kakkosliigassa ja kolmasti näissä otteluissa molemmat tekivät vähintään yhden maalin.

1563 Alaves–Las Palmas, molemmat joukkueet tekevät maalia (kerroin 1,80)

Veikkauksen Pitkävetoon

”Veikkaus osallistuu sivuston sisällöntuottamiseen toimittamalla mm. tiedot pelikohteista Alma Medialle. Vihjeiden sisältöön Veikkauksella ei ole roolia.”

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: