UFC 246: Conor McGregor rikkoi huiman ennätyksen UFC:ssä! Uskomaton paluu päättyi 40 sekunnin tyrmäysvoittoon - Urheilu - Satakunnan Kansa

Conor McGregor rikkoi huiman ennätyksen UFC:ssä! Uskomaton paluu huipulle tiivistyy tähän tyrmäävään kuvaan

Conor McGregor ei aikaillut sekuntiakaan.

Tyrmäyskone Conor McGregor (oikealla) antoi jalkansa puhua. Donald Cerronen paketti hajosi totaalisesti tämän yläpotkun seurauksena.

19.1.2020 11:31

UFC 246 -tapahtuma päättyi huimaan pääotteluun Las Vegasissa. Irlantilainen Conor McGregor palasi 15 kuukauden tauon jälkeen häkkiin ja otti salamavoiton Donald Cerronesta.

Välisarjan painoluokassa oteltu kamppailu päättyi, kun ensimmäistä erää oli takana vain 40 sekuntia. McGregor haki jo ensimmäisestä lyönnistään alkaen tyrmäystä.

Kaksikko päätyi lähitilanteeseen, jossa McGregor yllätti Cerronen parilla olkapääosumalla.

Sitten nähtiin se ratkaiseva osuma (kuva yllä). Raudanluja yläpotku tärähti yhdysvaltalaista ”Cowboy” Cerronea päähän. McGregor pääsi kimppuun ja viimeisteli homman matossa. Virallisena lopputuloksena oli tekninen tyrmäys.

– Cerronella on ennätyksellisen paljon potkutymäyksiä, joten oli hienoa tehdä se hänen aseellaan, McGregor iloitsi voittonsa jälkeen.

Ennätykset uusiksi

Ottelun jälkeisessä kehähaastattelussa kuultiin myös ennätyksestä. Sen McGregor tuntui tietävän rikkoneen itsekin, sillä hän pääsi lausumaan sen tuhatpäiselle yleisölle.

McGregorista tuli ensimmäinen ottelija UFC:n historiassa, joka on voittanut tyrmäyksellä sekä höyhensarjassa, kevyessäsarjassa että välisarjassa.

Irlantilainen piti vielä pari vuotta sitten hallussaan höyhen- ja kevyensarjan maailmanmestaruuksia. Vyöt kuitenkin otettiin häneltä pois liian pitkän ottelutauon vuoksi.

McGregor on nyt voittanut ammattilaisurallaan 22 ottelua, ja niistä 19 on tullut tyrmäyksellä. Tappioita on kertynyt ainoastaan kaksi.

– Minun pitää vielä treenata, jotta pääsen siihen kuntoon, jossa olin parhaimmillani. Tänään juhlin, olen perheeni kanssa ja sitten palaan salille, McGregor villitsi kehässä.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: