Jaromir Jagr ei osallistunut Kladnon kauden ensimmäisiin harjoituksiin – fanit pettyivät - Urheilu - Satakunnan Kansa

Jaromir Jagr tuotti pettymyksen faneilleen – valmentaja kommentoi 121-kiloiseksi paisuneen kiekkojärkäleen katoamistemppua

Jaromir Jagria ei nähty Kladnon kauden ensimmäisissä harjoituksissa.

Jaromir Jagr pelasi 2015 Tshekin maajoukkueessa MM-kisoissa.

23.7.2019 19:03

Kymmenet fanit saapuivat maanantaina Kladnon kauden ensimmäisiin harjoituksiin. Jokaisen toiveena oli nähdä Jaromir Jagr, mutta kiekkolegenda ei ilmestynytkään jäälle.

– Jarda kävi yksin jäällä sunnuntaina ja maanantaina, kuten hänellä on tapana. Hänen pitäisi kuitenkin liittyä joukkueen mukaan tämän viikon aikana, joukkueen tiedottaja Vit Heral kertoi.

Jagria ei näkynyt myöskään joukkueen oheistapahtumassa.

– Maanantaina meillä oli fysiikkatestit, joihin Jarda ei osallistunut. Mutta hän liittyy kyllä mukaan joukkueeseen, Kladnon valmentaja David Cermak sanoi.

Jagr ei ole vielä aivan huippukunnossa. Tshekkiläinen Aha-lehti kertoi taannoin, että mies painaa peräti 121 kiloa – enemmän kuin koskaan aiemmin.

– Mitä? Kiva... Ja Ekstraliiga alkaa kahden kuukauden päästä. Tämä ei ole enää hauskaa, Jagr kommentoi tyylilleen uskollisena Instagramissa.

Cermak uskoo kuitenkin, että 47-vuotias konkari saadaan pelikuntoon kauden alkuun mennessä.

– Luotan siihen, että hän on mukana heti kauden alussa. Haluamme hänen pelaavan joitain ystävyysotteluita, jotta hänen painonsa putoaa sopivaksi

Kladnossa kiekkokiima on jälleen kova, sillä kaupungin kiekkoylpeys nousi viime kauden päätteeksi takaisin Tshekin pääsarjaan viiden vuoden tauon jälkeen.

Jagr iski ratkaisevassa nousukarsintapelissä neljä maalia, kun Kladno voitti Ceske Budejovicen 4–2.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos