Katso kuvat: Porin Kamppailu-urheilukeskus siirtyi entisen autokaupan tiloihin, joista löytyy nyt vapaaotteluhäkki ja mahdollisuus järjestää tulevaisuudessa myös painikisoja - Urheilu - Satakunnan Kansa

Katso kuvat: Porin Kamppailu-urheilukeskus siirtyi entisen autokaupan tiloihin, joista löytyy nyt vapaaotteluhäkki ja mahdollisuus järjestää tulevaisuudessa myös painikisoja

Porin Kamppailu-urheilukeskus muutti kesän aikana uusiin tiloihin. Katseenvangitsija on isokokoinen vapaaotteluhäkki. Sellaista ei joka paikassa ole, ja siksi se nostaa Porin osakkeita vapaaottelukaupunkina.

Porin Kamppailu-urheilukeskuksen vapaaotteluhäkki on yhtä suuri kuin lajin kärkiorganisaatiossa UFC:ssä Yhdysvalloissa. Hallipäällikkö Jesse Urholin sanoo, että häkki nostaa porilaisen vapaaottelun aivan uudelle tasolle. Aiemmin lähin häkki löytyi Turusta saakka.

8.9.2020 13:35

Pori

Suomen Vapaaotteluliiton hallituksen jäsen Harri Niva laskeskelee, että Suomessa löytyy vapaaotteluhäkki ainakin Espoosta, Helsingistä, Oulusta ja Turusta.

Nyt listaan lukeutuu myös Pori, joka on nousemassa kotimaisen vapaaottelun eturiviin.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut