Sunnuntain vetovihje - Urheilu - Satakunnan Kansa

Eibar vahvoilla hyytynyttä Valladolidia vastaan

Eibarin brassikärki Charles Dias (keskellä) on tehnyt tällä kaudella La Ligassa 12 maalia. Tuleeko tänään lisää?

17.3.2019 7:00

Sunnuntain ehdottomasti maistuvin pitkävetokohde on La Ligan Eibar.

Eibar on viime aikoina ollut otteluissaan jatkuvasti hyvä, vaikkei se ole viidestä viimeisestään voittanutkaan kuin yhden. Etenkin kotonaan Eibar on hallinnut vuoden 2019 puolella pelattuja otteluita kaikilla mittareilla lähes suvereenisti.

Valladolidia vastaan Eibar pääsee nyt peliin käytännössä parhaalla mahdollisella kokoonpanollaan.

Myös vastustajana Valladolid sopii tähän paikkaan erittäin hyvin Eibarille. Mainiosti kauden aloittanut sarjanousija on viime aikoina notkahtanut pahaenteisesti jopa ensi kauden sarjapaikkaa ajatellen.

Valladolidin kymmenen viime sarjapelin saldo on 1–2–7 maalit 5–19. Myös peliesitysten trendi on ollut vahvasti heikompaan suuntaan. Huomion arvoista tässä on sekin, että etenkin Valladolidin puolustuspelaaminen ei ole enää kestänyt edes heikompien joukkueiden kyydissä.

Kauden ensimmäisessä keskinäisessä kohtaamisessa Valladolid venyi kotonaan 0–0-tulokseen. Eibar voitti tuon pelin maaliodottaman 0,5–1,4, vaikka pelasi viimeiset 20 minuuttia yhden miehen alivoimalla. Nyt kaikki merkit viittaavat Eibarin kotivoittoon.

Pelkkä Eibarin suoran voiton (kohde 3758) 1,53 on sen verran nökö kerroin, että otetaan kylkeen reippaammalla riskillä myös Eibarin yli 2,5 maalia (kohde 7396, kerroin 3,65). Vaikka päiväpelit La Ligassa ovatkin perinteisesti jostain syystä kotijoukkueille vaikeita, ei Eibarin murskavoittokaan tulisi tässä minään kovin suurena yllätyksenä.

Eibar on tällä kaudella kotonaan pystynyt neljässä ottelussa neljästätoista tekemään vähintään kolme maalia. Ottelu alkaa kello 13.

Päivän pelit: 3758: 1 (kerroin 1,53), 7396 kotijoukkueen maalimäärä 3+ (kerroin 3,65)

Päivän pelien vuoden kokonaissaldo: 19/43, palautusprosentti 78.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut