Mercedes-pomon mukaan Bottas tuli talvitauolta vahvempana – "Hän joi itsensä humalaan muutaman kerran" - Urheilu - Satakunnan Kansa

Mercedes-pomon mukaan Bottas tuli talvitauolta vahvempana – "Hän joi itsensä humalaan muutaman kerran"

Valtteri Bottas tietää, että hänen paikalleen on kärkyllä kuljettajia, jos suomalaisen kausi ei mene hyvin.

15.3.2019 12:07

Maailmanmestaritalli Mercedeksen tallipäällikkö Toto Wolff odottaa näkevänsä tällä kaudella paremman Valtteri Bottaksen kuin koskaan. Wolffin mukaan Bottas onnistui talven aikana toipumaan voitottoman kauden 2018 aiheuttamasta pettymyksestä.

–  Hän tuli takaisin talvitauolta erittäin vahvana. Hän ajoi rallia ja löysi taas ilon ajamiseen. Kuulin eilen hänen sanoneen että hän joi itsensä humalaan muutaman kerran unohtaakseen, joten se on hyvä alku, Wolff sanoi perjantaina Melbournessa.

– Luulen, että me näemme tänä vuonna parhaan Valtterin jonka olemme nähneet.

Bottaksen sopimus Mercedeksen kanssa kattaa tämän kauden. Hänen paikkansa tallissa on uhattuna, jos hän ei pysty tänä vuonna parempiin tuloksiin kuin viime kaudella. Bottaksen paikalle on tyrkyllä Mercedeksen ranskalainen testikuski Esteban Ocon.

Wolffin mukaan vielä on liian aikaista puhua sopimusasioista. Bottas sanoi torstaina, ettei paineen alla ajamisessa ole hänelle mitään uutta.

–  F1:ssä on aina tärkeää ajaa hyvä kausi. Aina on kuljettajia, jotka ottavat mielellään paikkasi jos et suoriudu hyvin. Se on täysin normaalia, tulos tai ulos. Keskityn vain omiin tavoitteisiini, Bottas kertoi.

–  Olenhan minä erityisasemassa sillä tavalla että jokainen kuski haluaisi olla tässä tiimissa. Onhan se tosi hienoa tietää että kun tulee tähänkin viikonloppuun niin on mahis taistella voitosta, sitä ei joka kuskilla ole. Nyt on aika sitten ottaa siitä kaikki irti, ettei jää ihan ajeluksi vain. Koitetaan oikeasti saada niitä tuloksia.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut