Pitun runkosarja päättyi tappioon maalitalkoissa: "Jättäähän tämä tulos mietittävää" - Urheilu - Satakunnan Kansa

Pitun runkosarja päättyi tappioon maalitalkoissa – pudotuspeleissä vastaan tulee FoSu

8.3.2019 21:24 | Päivitetty 8.3.2019 22:32

FBT Pitu lähti salibandyn 2. divisioonalohkonsa runkosarjan päätöskamppailuun hakemaan asetelmia pudotuspelejä varten. Vastaan asettunut lohkovoittaja IBK Meda tarjoili kuitenkin tylyn oppitunnin, ja Pitu taipui 6–10 (4–4, 1–4, 1–2) -lukemin.

–Ensimmäinen viisi minuuttia oli meiltä parasta esitystä pitkään aikaan. Avauserän 4–4-tilanteessa molemmat joukkueet tarjoilivat toisilleen mahdollisuutta pelin hallintaan, Pitun Mika Kallio mietti.

Perjantain kamppailussa erikoistilanteiden merkitys korostui entisestään.

–Jäähyjä ei näköjään kannattaisi olla ollenkaan. Vastustaja iski kaksi maalia sekä alivoimalla että ylivoimalla ja yhden siirretyn rangaistuksen aikana.

–Jättäähän tämä tulos mietittävää. Puolustamisen pitäisi olla meidän juttumme, ja vaikka Meda on laadukas joukkue, ei meidän kuuluisi päästää kymmentä maalia.

–Kokonaisuudessaan runkosarjan kolmanteen sijaan silti voimme olla tyytyväisiä, mutta emme lähde välieriin vain selviytymään, Kallio kiteytti.

Pitun maaleista vastasivat Markus Kallio, Ville Santanen, Lari Stenroos, Paavo Kankaanpää ja kahdesti osunut Rasmus Somerkoski.

Salolainen Meda sai ensimmäisenä valita vastustajansa pudotuspeleihin. Sen veikattiin valitsevan Pitun, mutta toisin kävi, ja Meda valitsi SB Hirvensalon. Pitun sen sijaan valitsi sarjakakkonen FoSu.

Porialisten pudotuspelit alkavat viikon kuluttua vieraissa.

Päivitetty Pitun vastustaja pudotuspeleihin.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos