Päivän vetovihje - Urheilu - Satakunnan Kansa

Norwichilla mahdollisuus irtiottoon – Swansea oli kauden avauskohtaamisessa vastaantulija Teemu Pukin joukkueelle

8.3.2019 12:11

Päivän pelinosto tulee jalkapallon Englannin Mestaruussarjasta. Sarjakärki Norwichilla on voitolla mahdollisuus raapaista ero sarjan kärjessä jo neljään pisteeseen.

Päivän kiinnostavin peli

Päivän suomalaisittain kiinnostavin peli on Mestaruussarjan Norwich–Swansea. Norwichin hyvä vire (viisi voittoa kuudesta viime pelistä) on nostanut joukkueen sarjan kärkeen. Kun sen pahimmat vastustajat pelaavat tämän kierroksen pelinsä vasta huomenna, on Norwichilla voitolla mahdollisuus repiä ainakin hetkeksi sarjajohtonsa neljään pisteeseen.

Viretekijöiden ohella myös joukkueiden luokka ja kotietu (Norwich kotona 11–2–4 maalit 37–27 ja Swansea vieraissa 5–4–8 maalit 19–22) puhuvat Norwichin puolesta. Vetomarkkinoilla Norwichin kerroin on ollut jo pitkään aika voimakkaassa laskussa, joten myös sieltä tulee tukea Norwichin menestykselle.

Kauden ensimmäisessä keskinäisessä kohtaamisessa Norwich voitti vieraissa Swansean 4–1 (ottelun maaliodottamat olivat 1,5–2,2).

Vedonlyönnillisesti ottelussa kiinnostavat eniten runsasmaalisuudet (joko molemmat joukkueet maalaavat kohteesta 9988 kertoimella 1,50 tai koko pelin yli 3,5 maalia kohteesta 9986 kertoimella 2,55). Ottelu alkaa kello 21.45.

Päivän paras vetovihje

Päivän paras pitkävetohaku löytyy jääkiekon Mestiksestä. Sarjakärki LeKin pelaava kokoonpano on huvennut viime aikoina niin paljon, että viime pelit joukkue on joutunut pelaamaan kolmella viisikolla. Vaikka nyt on alla kaksi hienoa voittoa, alkaa kokoonpanon vajaus jossain vaiheessa väkisinkin näkyä.

Pitkän matkan vieraspelissä Ketterää vastaan vajaasta kokoonpanosta ja matkarasituksestakin kuuluu antaa sen verran miinusta LeKille, että Ketterä nousee tässä pelikohteeksi arviolla 66 prosenttia (kohde 3298, keroin 1,55). Ketterästä kannattaa huomioida myös se, että joukkue on sarjan paras kotijoukkue saldolla 15–3–6 maalit 81–61. Peli alkaa kello 18.30

Päivän pelit: 3298:1 (kerroin 1,55)

Päivän pelien vuoden kokonaissaldo: 15/36, palautusprosentti 73.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos