Krista Pärmäkoski lähtee mitalijahtiin – Kestääkö Iivo Niskanen kärjen vauhdissa vapaalla? Tässä on hiihdon MM-kisojen lauantain ohjelma - Urheilu - Satakunnan Kansa

Krista Pärmäkoski lähtee mitalijahtiin – Kestääkö Iivo Niskanen kärjen vauhdissa vapaalla? Tässä on hiihdon MM-kisojen lauantain ohjelma

Krista Pärmäkoski esiintyi rennosti Suomen joukkueen infossa perjantaina.

23.2.2019 6:45

Pohjoismaisten hiihtolajien MM-kisoissa on luvassa mielenkiintoinen hiihtopäivä lauantaina. Ohjelmassa ovat yhdistelmähiihdot. Naiset hiihtävät 2 x 7,5 kilometriä ja miehet 2 x 15 kilometriä.

Krista Pärmäkoski on yksi naisten kisan mitalisuosikeista. Therese Johaugia on vaikea kenenkään haastaa, mutta Pärmäkoski on vahva ehdokas himmeämmille mitalisijoille.

Pärmäkosken mitalisaumoja nostaa se, että Ruotsin Ebba Andersson ja USA:n Jessica Diggins eivät osallistu lauantain kisaan. Varsinkin Andersson olisi ollut kilpailussa vaikeasti voitettava, ja myös Diggins taistellut kärkipään sijoista.

Miesten kilpailussa on mielenkiintoista nähdä Iivo Niskasen vauhti. Perinteisen osuudella hän on varmasti kärjessä, mutta miten käy vapaalla, jossa hän on kehittynyt paljon?

MM-kisojen ohjelma lauantaina

Kello 12.00: Yhdistelmähiihto 7,5 km (p) + 7,5 km (v), naiset (Krista Pärmäkoski, Johanna Matintalo, Laura Mononen, Eveliina Piippo)

Kello 13.30: Yhdistelmähiihto 15 km (p) + 15 km (v), miehet (Matti Heikkinen, Perttu Hyvärinen, Antti Ojansivu, Iivo Niskanen)

Kello 15.30: Suurmäki HS130, miehet (Antti Aalto, Jarkko Määttä, Eetu Nousiainen)

Televisio: Lähetykset TV2:ssa

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos