Lotta Lepistö voittoon Espanjassa - Urheilu - Satakunnan Kansa

Lotta Lepistö voittoon Espanjassa – Kirijuna loppui kesken, mutta noormarkkulainen puristi viimeisillä metreillä väkisin ykköseksi

Lotta Lepistö opetti kolme vuotta pääkaupunkiseudun nuorille kuskeille joukkueessa ajamista.

22.2.2019 19:49

Lotta Lepistö saalisti voiton Trek-Segafredo tallille Espanjassa Setmana Ciclista Valenciana -etappiajon toisella etapilla.

Voitto ratkaistiin lopun massakirissä. Lepistö joutui tosissaan taistelemaan voiton eteen. Coryn Riveira Team Sunwebista johti vielä muutama metri ennen maalia.

–Meillä loppui hiukan kirijuna kesken, koska Trixi Worrack katkaisi eilen solisluunsa. Avattiin kiri Corynin kanssa todella kaukaa ja pystyin lopussa väkisin puristamaan ohi.

Lepistö on tämän hetken kuntoonsa tyytyväinen. Merkkejä kunnon noususta oli jo torstain etapilla vaikka sijoitus oli vasta 51.

–Eilen oli seitsemän kilometrin nousu kymmenen kilometriä ennen maalia. Jäin siinä minuutin keulaan ja se on minulle vähän. Tuli hyvä fiilis ja tiesin, että tänään pystyn taistelemaan voitosta, koska reitti oli tasaisempi.

Kokonaiskilpailua johtaa Lepistön tallikaveri Ruth Winder. Lauantaina on luvassa kovia nousuja, ja Lepistö ajaa etapin Winderin eteen.

–Meillä on hyvät saumat voittaa kokonaiskisa. Huomenna tehdään sen eteen töitä.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut