Anniina Lindforsilla kolme valmennettavaa Porin raveissa - Urheilu - Satakunnan Kansa

Anniina Lindforsilla kolme valmennettavaa Porin raveissa – katso tästä vihjeet Toto4-peliin

Anniina Lindfors ohjasti valmentamansa Jaquinta Gozan voittoon Porissa vajaat kaksi vuotta sitten.

30.1.2019 19:00

Harjavallassa kymmenen ravihevosen tallia pitävä Anniina Lindfors tuo Porin torstaisiin raveihin kolme valmennettavaansa. Starttihevoset ovat Jaquinta Goza, Villilän Vesa ja Daisy Nash.

Kolmikosta mielenkiintoisin ravuri tällä hetkellä on Toto4:n päätöskohteessa ravaava puolen vuoden kilpailutauolta palaava uransa yhdeksättä voittoa hakeva 9-vuotias Jaquinta Goza.

Valmentajan mukaan ruuna on hyvällä mallilla.

–Lähtöpaikka on hyvä ja hevonen tuntuu kotona samalta kuin vanhaan hyvään aikaan. Pitkä tauko on monen vaivan syy. Kesällä ajettiin ilman kenkiä, minkä seurauksena kaviot kipeytyivät. Sama uusiutui syksyllä, Lindfors sanoo.

–Parasta ruunassa on äärettömän kova nopeus. Lisäksi se on umpirehellinen. Pienenä heikkoutena pidän sen liian hyvää päätä suhteessa pieniin rakenteellisiin heikkouksiin. Vaikka se lähtee auton takaa lujaa, ehkä viisainta olisi tarjota selkäjuoksu jonkun hyvän hevosen takana.

Villilän Vesa tuntuu valmentajan mukaan kotona ihan asialliselta ja odotukset ovat kolmen joukossa. Daisy Nashille startti on sen uran ensimmäinen. Tamma tuntuu näppärältä aloittelijalta, jolle totosija ei tulisi yllätyksenä.

Anniina Lindfors oli hevosen selässä ensimmäisen kerran 6-vuotiaana. Mummu osti hänelle ensimmäisen lämminverisen 10-vuotislahjaksi, jonka jälkeen Anniinalla on ollut aina oma hevonen.

Koiranruokaa valmistavassa yrityksessä työskentelevä 29-vuotias Lindfors on pitänyt tallia Harjavallassa yli kolmen vuoden ajan.

–Harjoitusolot ovat asialliset. Minulla on oma kilometrin hyväpohjainen harjoitusrata, jossa voi tarvittaessa päästää lujaakin.

–Olen hirveän kilpailuhenkinen ihminen. Voitto ei kuitenkaan aina ole tärkeä, vaan realisti pitää olla. Toki tulevaisuuden haaveissa etenkin nyt, kun on omia varsoja kasvamassa, menestyminen omilla kasvateilla ikäkausikilpailuissa ja jopa kuninkuusraveissa. Pikkuhiljaa on tarkoitus laajentaa tallitoimintaakin valmennettavien sekä täysihoitohevosten suuntaan, Lindfors suunnittelee.

Porin ravit torstaina kello 18.

Vaikea Toto4-peli

Porin torstain iltaravien Toto4-peli vaikuttaa tosi vaikealta, josta varman hakeminen on onnenkauppaa.

Pelaan porukkasysteemin ilman varmaa.

Pienen systeemini tukipilariksi valitsen avauskohteen Gallela Einsteinin pahasta takarivin uloimmasta lähtöradasta huolimatta. Olli Koivusen ohjastama ja Harri-isän valmentama 5-vuotias ruuna on aloittanut raviuran hienosti. Kuusi starttia ovat tuoneet kolme voittoa ja kaksi kakkossijaa.

Vihjesysteemit

Pieni systeemi

T4-1: 12 Callela Einstein

T4-2: 7 Diporex, 1 Ilon Ari, 6 Suvi Kevätön

T4-3: 6 CampagneBath, 4 Twist In Time

T4-4: 10 Erna's King, 1 Jaquinta Goza, 8 Rainbow Highlight, 5 Hweavy Beat

24 riviä/4,80 euroa

Porukkasysteemi

T4-1: 12 Callela Einstein, 8 Here Comes The Sun, 4 Cash On Go, 10 Leemark's Celica, 11 Taj One

T4-2: 7 Diporex, 1 Ilon Ari, 6 Suvi Kevätön

T4-3: 6 CampagneBath, 4 Twist In Time, 5 Leader Aria

T4-4: 10 Erna's King, 1 Jaquinta Goza, 8 Rainbow Highlight, 5 Hweavy Beat

180 riviä/36 euroa

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos