MuSaFutsalille kauden tähän asti katkerin tappio – voitto olisi helpottanut neljän joukossa pysymistä - Urheilu - Satakunnan Kansa

MuSaFutsalille kauden tähän asti katkerin tappio – voitto olisi helpottanut neljän joukossa pysymistä

Jessica Kannosto niittasi ottelun voittomaalin.

27.1.2019 19:08

–Yksikään tämän kauden tappio ei ole harmittanut näin paljon. Olikohan niin, että Ylöjärven Ilves laukoi kerran toisella jaksolla ja teki siinä voittomaalin.

Musan Salaman naisten futsal-joukkueen päävalmentajan Juha Helanderin huokaisu kiteyttää mainiosti koko sunnuntaipelin toisen jakson. Ylöjärven Ilves jäi Futsal-liigan ottelussa kotijoukkueen paineen alle, mutta kesti loppuun asti. MuSa taipui lopulta 4–5 (3–4) -lukemin.

Tappioita mahtuu kauteen, mutta pisteetön ottelu YIlvestä vastaan ei ollut hyvä vaihtoehto porilaisjoukkueelle.

–Voitto olisi helpottanut huomattavasti neljän joukossa pysymistä. Nyt sijat kolmesta kuuteen ovat kahden pisteen sisällä. Ensi lauantain ACE-peli Tampereella on äärimmäisen tärkeä.

–Mitään ei toki ole menetetty lopullisesti, ja kaikki on vielä omissa käsissämme.

Joskus ottelun häviää voimatta lopputulokselle juuri mitään, mutta Salaman tunnelmaa latisti se, että peli lipsahti käsistä joukkueen omaan huolimattomuuteen.

Avausjakson loppupuolella porilaiset nousivat 1–3-takaa-ajosta tasoihin seitsemässä sekunnissa, mutta vierasjoukkue karkasi uudelleen johtoon vain 18 sekuntia ennen taukosummeria.

Voittomaalinsa ylöjärveläiset iskivät 36 sekuntia MuSan onnistumisen jälkeen.

–Loppuvaiheissa 4–4-tasoituksen jälkeen tuli erittäin paha nukahdus. Peluutuksen tiivistyksellä saimme luotua painetta ja valtavasti maalipaikkoja. Tehokkuus jäi puuttumaan, Helander totesi.

MuSan tehokkaimpia pelaajia olivat Netta Hannula (1+2) ja Elina Setälä (2+0). Mira Laurilan uran sadas tehopiste naisten futsal-liigassa jäi laihaksi lohduksi.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos