MuSa vahvistaa kärkikalustoaan - Urheilu - Satakunnan Kansa

MuSa vahvistaa kärkikalustoaan – testipelissä vakuuttanut Pöntinen ja Jazzista siirtyvä Riihimäki sopimuksiin

Waltteri Riihimäki (punaisessa paidassa) pelasi viime kaudella myös TPV:ssä Kakkosta.

24.1.2019 17:39 | Päivitetty 24.1.2019 18:17

Jalkapallon Suomen cupiin ja Ykkösen kauteen valmistautuva Musan Salama vahvistuu kahdella sopimuspelaajalla.

FC Jazzissa ja TPV:ssä viime kaudella pelannut 22-vuotias Waltteri Riihimäki sekä SJK-akatemiaa viime kaudella edustanut 19-vuotias Aleksi Pöntinen liittyvät joukkueeseen yksivuotisilla sopimuksilla. Molemmat vahvistavat MuSan hyökkäyspäätä.

Pöntinen pelasi viime lauantaina testipelin TOVEa vastaan. Pelissä valmennusjohto vakuuttui Pöntisen pelitaidoista siinä määrin, että tahtotila sopimukselle oli molemminpuolinen. Pelaajan oma tavoite on pelata onnistunut ja tehokas kausi ja auttaa joukkuetta menestymään parhaalla mahdollisella tavalla.

Päävalmentaja Ville Ulanen kaavailee hänelle kymppipaikan roolia.

–Pöntinen juuri sen näköinen pelaaja joita ulkopuolelta Poriin haluamme. Eteenpäin tahtova, itsensä peliin laittava ja erikoisosaamista tuova, Ulanen luettelee.

Aleksi Pöntinen pani nimensä MuSan tarjoamaan sopimuspaperiin.

Nuori hyökkääjä purki talvella sopimuksensa SJK:n kanssa.

–Pöntinen on iästään huolimatta kokenut pelaaja, joka on ollut aikuisten peleissä jo useita vuosia ollen aina tehokas. Testipelissä hän teki kaksi maalia ja sitoutui hienosti pelisuunnitelmaan. Varmistamme yhdessä Aleksin kanssa, että kehitys ottaa harppauksen eteenpäin ja hän pelaa hyvän kauden.

Riihimäki halusi mennä MuSaan näytille rikkonaisen viime kauden jälkeen ja sitoutui tekemään ison määrän töitä päästäkseen hyvään kuntoon. Työ palkittiin sopimuksella Ykköstä pelaavassa joukkueessa.

–Meillä on nyt useampi erityylinen hyökkääjä ja Wate tuo omanlaisen vaihtoehdon kärkeen. Jatketaan töitä hänen kanssaan ja parannetaan vielä ominaisuuksia ennen kauden alkua. Porilaiselle pelaajalle haluamme antaa aina mahdollisuuksia ja usko siihen, että parasta Waltteria ei vielä ole nähty on kova, Ulanen summaa seuran tiedotteessa.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: