Narukerän jalat ja järki jäivät pukukoppiin: "Tuli henkinen ja fyysinen väsymys" - Urheilu - Satakunnan Kansa

Narukerän jalat ja järki jäivät pukukoppiin: "Tuli henkinen ja fyysinen väsymys"

Narukerän suoritus ei ollut Jyväskylässä erityisen tasapainoinen.

20.1.2019 18:55

Narukerä sai laitettua hyvin kampoihin Jyväskylän Seudun Palloseuralle sunnuntain ottelun avausjaksolla. Se päättyi 2–1, ja Narukerä hallitsi viimeisiä minuutteja selvästi. Kaikki näytti tuossa vaiheessa ihan hyvältä.

Puoliajalla joukkueen keskittyminen kuitenkin katosi, eikä jälki ollut porilaisten näkökulmasta toisella jaksolla erityisen miellyttävää. Peli päättyi lopulta 8–2 (2–1). Narukerän maalit iskivät Niko-Valtteri Koivula ja Tomi Mustonen.

–Oli aika ihmeellinen peli. Avausjakson lopussa hallitsimme peliä ja iskimme siinä kavennuksenkin. Jalat ja järki jäivät tauolla pukukoppiin, ja toinen puolikas oli meiltä kauden huonointa pelaamista. Aika rumaksi lukemat venähtivät, valmentaja Jani Raukko kiteytti.

–JPS pääsi peliin levänneenä, kun meillä painoi jaloissa lauantain kamppailu. Se näkyi mielestäni selvästi jäällä. Tuli henkinen ja fyysinen väsymys.

JPS iski toisella jaksolla ensimmäisen kerran jo avausminuutilla. Sen jälkeen Narukerä ei saanut enää pysäytettyä väärään suuntaan lähtenyttä pelaamistaan.

–Siinä tuli heti meiltä aika iso virhe ja JPS iski 3–1-maalin läpiajosta. Syöttöpelaamisemme oli sen jälkeen tosi huonoa, eikä enää tapeltu voitosta millään tavalla, Raukko mietti.

Nyt Narukerällä on edessä parin viikon pelitauko. Se tulee ihan hyvään paikkaan. Tavoitteena on valmistaa joukkue loppurypistykseen.

–Saamme nyt vähän levätä, ja sitten on edessä kauden viimeinen puristus. Uskoisin, että saamme Timo Niemen ja Esko Kuusamon pelikuntoon tauon aikana. Toivottavasti loppukausi saadaan vetää terveenä ja parhaalla kokoonpanolla, Raukko totesi.

–Tämä oli meiltä sellainen iltapuhde, joka voidaan unohtaa. Edelleen olemme onneksi ihan hyvässä aikataulussa. Pudotuspeleihin haluamme päästä ja olla siellä parhaalla tasollamme.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: