Pihla Salonen ja Joonas Häkkinen alle 18-vuotiaiden maajoukkueeseen - Urheilu - Satakunnan Kansa

Kaksi porilaista lahjakkaaseen alle 18-vuotiaiden maajoukkueryhmään – "Tässä ikäluokassa olemme erittäin hyviä, kirkkaasti Pohjoismaiden paras ryhmä"

Pihla Salonen yrittää jatkaa Suomen mitaliputkea nuorten EM-kisoissa. Isä Sami jatkaa alle 18-vuotiaiden maajoukkueryhmän oto-valmentajana.

1.1.2019 20:47

Porin Judoseura Fudoshinin Pihla Salonen ja Joonas Häkkinen on valittu alle 18-vuotiaiden maajoukkueeseen. Fudoshinin Sami Salonen jatkaa ryhmän valmennuksessa oto-valmentajana.

Häkkisen valinta ikäkausimaajoukkueeseen sinetöityi, kun hän voitti kansallisen Samurai cupin.

Ykkösmaajoukkueessa jatkavan Pihla Salonen valinta oli saavutusten perusteella itsestään selvää. Hän voitti cupissa eri ikäluokissa yhteensä kolme sarjaa. Lisäksi hän on kahden ikäluokan hallitseva Suomen mestari ja Pohjoismaiden mestari niin aikuisissa naisissa kuin alle 18-vuotiaissa junioreissa.

–Tässä ikäluokassa olemme erittäin hyviä, kirkkaasti Pohjoismaiden paras ryhmä. Tavoitteena on uusia Pohjoismaiden parhaan ryhmän titteli sekä jatkaa mitaliputkea EM-kisoissa, kertoi valmentaja Sami Salonen ja nimesi vahvimmiksi ehdokkaiksi Euroopan huipulle tyttärensä Pihlan sekä lahtelaisen Zico Azizin ja vantaalaisen Artur Kanevetsin.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos