Päivän vetovihje - Urheilu - Satakunnan Kansa

Päivän vetovihje: Vaihto kannatti – Hasenhuttl saanut Southamptonin lentoon

Ralph Hasenhuttl (oik.) on saanut Southamptoniin uutta virtaa.

27.12.2018 15:19

Torstain pitkävetonosto on kohteen 8012 kotijoukkue Southampton.

Southampton oli alkukaudesta vain varjo siitä, mihin sen potentiaali olisi riittänyt. Tämä johtui suurelta osin siitä, että joukkuetta manageroi nykyisin valioliigatasolle riittämätön Mark Hughes.

Hughes sai enemmän kuin odotetusti kenkää Southamptonista joulukuun alussa ja tilalle tullut Ralph Hasenhuttl onkin saanut joukkueeseen niin ikään varsin odotetusti heti uudenlaista virtaa.

Vielä Sotonin peli ei tietenkään täytä kaikkia kauneusstandardeja, mutta ilme on erilainen ja tulostakin on tullut kahdessa viime pelissä voittojen muodossa. Joukkueessa on havaittavissa jo pientä huumankin poikasta.

Kotonaan loukkaantumisista kärsivää West Hamia vastaan Southamptonin kuuluukin ihan aidosti lähteä peliin jo suosikkina.

Markkinat, Veikkaus siinä mukana, ovat toki jo vähän ylireagoineetkin Sotonin nousuvireeseen, eikä varsinaisia ylikertoimia ole tarjolla, mutta ottelun parhaaksi pelivalinnaksi Southamptonin uskaltaa silti luokitella kertoimella 2,13.

Veikkauksen Pitkävetoon

"Veikkaus osallistuu sivuston sisällöntuottamiseen toimittamalla mm. tiedot pelikohteista Alma Medialle. Vihjeiden sisältöön Veikkauksella ei ole roolia."

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut