Päivän vetovihje - Urheilu - Satakunnan Kansa

Sunnuntain vetovihje: Aston Villa on ollut todella runsasmaalinen Dean Smithin alaisuudessa

Aston Villan peleissä on heilunut verkko viime aikoina.

22.12.2018 21:08

Sunnuntain maistuvin pitkävetohaku on yli 2,5 maalia Englannin Mestaruussarjan jalkapallo-otteluun Aston Villa–Leeds (kohde 5553, kerroin 1,73).

Aston Villa tuli tunnetuksi edellisen managerinsa Steve Brucen alaisuudessa oikein varovaisena ja vähämaalisena joukkueena. Lokakuun lopussa ruoriin tullut entinen Brentfordin manageri Dean Smith on muuttanut kertaheitolla Villan imagon. Nyt joukkueen peleissä sattuu ja tapahtuu.

Smithin kymmenen pelin managerijaksolla 70 prosenttia Villan otteluista on päätynyt 2,5 maalin linjalla runsasmaaliksi ja maaleja noissa otteluissa on tehty 3,6 maalin ottelukohtaisella keskiarvolla.

Leeds miellettiin etenkin kauden alussa Marcelo Bielsan alaisuudessa aktiiviseksi ja runsasmaaliseksi. Syksyn mittaa Bielsan ja Leedsin pelitapa on kuitenkin osoittautunut odotettua vähämaalisemmaksi. Toki siinä on edelleen elementtejä runsasmaalisuuteenkin, ja juuri tässä pelissä nykyistä Aston Villaa vastaan maalijuhlat ovat hyvinkin mahdolliset kahden aktiivisen iskiessä vastakkain.

5553 Aston Villa–Leeds, yli 2,5 maalia (kerroin 1,73)

"Veikkaus osallistuu sivuston sisällöntuottamiseen toimittamalla mm. tiedot pelikohteista Alma Medialle. Vihjeiden sisältöön Veikkauksella ei ole roolia."

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: