MuSa nappasi vahvistuksen FC Jazzista - Urheilu - Satakunnan Kansa

MuSa nappasi vahvistuksen FC Jazzista

Samuli Virtanen siirtyy punapaidoista naapurin valkopaitoihin.

12.11.2018 15:33

Jalkapallon Ykköseen noussut Musan Salama ei ole lähtenyt rohmuamaan vahvistuksia Kakkoseen jääneen paikalliskilpailija FC Jazzin parhaimmistosta. Syksyn ensimmäinen siirto ylempään sarjaportaaseen kuitenkin varmistui, kun Samuli Virtanen teki sopimuksen MuSan kanssa.

Vasta 22-vuotias Virtanen ehti pelata Ykköstä Jazzin riveissä jo 67 ottleun verran ennen kuin seura putosi Kakkoseen. Sen jälkeen Virtanen pelasi kauden Vaasassa VIFK:n riveissä, mutta palasi viime kaudeksi Jazziin.

–Siirryn MuSa-paitaan todella hyvällä fiiliksellä. Viime kausi näytti, että seurassa on tekemisen meininki päällä, Virtanen kertoo MuSan tiedotteessa.

–Isoin asia itselleni on se, että pääsen pelaamaan taas Ykkösen pelejä. Keskustelut valmennuksen kanssa vahvistivat ajatustani, sillä kaavailuissa oleva rooli kentällä on sellainen, missä pääsen hyödyntämään juoksuvoimaani.

Viime kaudella Virtanen pelasi Jazzin riveissä 21 ottelua. Pelaamissaan otteluissa hän oli kentällä täydet minuutit yhtä peliä lukuun ottamatta.

MuSan valmentaja Ville Ulanen näkee tuoreen vahvistuksen monikäyttöisenä pelaajana, jolle on helppo löytää useita rooleja joukkueen systeemissä. Lisäksi Virtasen nopeus ja juoksuvoima tuovat selkeän lisän MuSaan.

–Kyseessä on fiksu pelaaja, joka pääsee varmasti nopeasti kiinni pelillisiin ajatuksiimme, Uanen uskoo.

MuSan mukaan lisää sopimusuutisia saattaa tulla vielä tällä viikolla.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: