KPV ja TPS maalittomaan tasapeliin liigakarsinnan avauksessa - Urheilu - Satakunnan Kansa

KPV ja TPS maalittomaan tasapeliin liigakarsinnan avauksessa – pääsarjapaikasta pelattiin vetisellä ja jäisellä kentällä

31.10.2018 16:17 | Päivitetty 31.10.2018 16:51

KPV ja TPS avasivat karsinnan miesten jalkapalloliigan paikasta maalittomalla tasapelillä Kokkolassa. Karsinnan toinen ottelu pelataan lauantaina Turussa, ja otteluparin voittaja nappaa liigapaikan ensi kaudeksi.

Ottelu alkoi jo kello 14. Varhainen alkamisaika johtui Kokkolan Keskuskentän valaistuksen puutteesta. Vetisellä ja jäisellä kentällä pelattu ottelu ei tarjonnut suuria hienouksia, ja jätti kaiken auki toiseen osaan. Katsojia ottelulla oli 1  288.

–  Vaikea pelata, kenttä märkä ja jäässä. Vähimmäistavoite saavutettiin, ei päästetty vierasmaalia. Pariin maaliin oli paikkoja, mutta tehdään sitten lauantaina, KPV:n Ville Huuhka kuvaili Ruudun nettilähetyksessä.

–  Vältettiin riskejä. Tasapeli ehkä ihan ansaittu tulos, jätettiin ratkaisu lauantaille. En kyllä ymmärrä, kuinka tällaisissa olosuhteissa saa pelata. Ihme, ettei kukaan loukkaantunut, totesi puolestaan TPS:n Rasmus Holma.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: